Με τον καλύτερο τρόπο… ξεμπέρδεψε και από το παιχνίδι με τον Εθνικό Νέου Κεραμιδίου η Αναγέννηση, επιτυγχάνοντας άλλη μια εμφατική νίκη και παραμένοντας στην κορυφη του βαθμολογικού πίνακα του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής…

Ο προχθεσινός αντίπαλος ήταν από τους πιο υπολογίσιμους με βάση και τις επιδόσεις του στις αγωνιστικές που προηγήθηκαν. Ηλθε στην Καρδίτσα έχοντας μια καλή βαθμολογική συγκομιδή που τον είχαν ανεβάσει στην τρίτη θέση και γενικώς είχε μια καλή παρουσία από την έναρξη του πρωταθλήματος.

Ήταν επόμενο, λοιπόν, να επιδειχθεί η δέουσα προσοχή, αλλά τελικά οι όποιες ανησυχίες και το σχετικό άγχος που πάντα υπάρχει σε κάθε αναμέτρηση “σκόρπισαν” πριν καλά καλά φθάσουμε στα τριάντα πρώτα λεπτά!

Με μια μεστή εμφάνιση η ομάδα της Καρδίτσας διέλυσε κάθε αντίσταση, τελείωσε σε χρόνο dt την υπόθεση νίκη και για άλλο ένα 90λεπτο από την επανέναρξη του πρωταθλήματος και μετά χόρτασε τον κόσμο καλή μπάλα! Μετά απο καιρό, δηλαδή, ξαναβλέπουμε την Αναγέννηση όχι μόνο να πρωταγωνιστεί σ’ ενα πρωτάθλημα, αλλά να αποδίδει και εξαιρετικό ποδόσφαιρο αυξάνοντας έτσι τις προσδοκίες για τη συνέχεια.

Από την ώρα που ξεκίνησε και πάλι η δράση στη Γ’ Εθνική οι “κιτρινόμαυροι” έχουν καταφέρει να κατακτήσουν 12 βαθμούς κάνοντας το 4Χ4 με δύο νίκες στο Στάδιο και άλλες δύο στην Πτολεμαϊδα και στο Προαστιο.

Όπως είναι επόμενο επικρατεί ευφορία αλλά ταυτόχρονα, επειδή άπαντες αντιλαμβάνονται πως τίποτα δεν έχει κριθεί, και προσήλωση για τη συνέχεια του πρωταθλήματος.
Απομένουν άλλα έξι παιχνίδια τα τέσσερα εκ των οποίων θα τα δώσει στην Καρδίτσα και τα δύο εκτός.

Από τα δύο αυτά, το ένα μπορεί να είναι αυτό που θα κρίνει τα πάντα καθώς θα διεξαχθεί στην προτελευταία αγωνιστική στην Καρίτσα κόντρα στην συνδιεκδικήτρια της πρώτης θέσης. Το άλλο είναι νωρίτερα, στην Καλαμπάκα, απέναντι στον ΑΣ Μετεώρων.

Στο ίδιο διάστημα η ομαδα της Πιερίας έχει τρείς εκτός έδρας αποστολές και τέσσερα ματς εντός. Και τα τρία ματς που θα δώσει μακριά απο το γήπεδό της είναι στη Λάρισα. Με Ελασσόνα, Ηρακλή Λάρισας και Αετό Μακρυχωρίου στην τελευταία αγωνιστική.
Μέσα θα παίξει με Ερμή Αμυνταίου, Ατρόμητο Παλαμά (συνεχόμενα), Φήκη Τρικάλων και Αναγέννηση.

Γίνεται, λοιπόν, εύκολα αντιληπτό ότι ανεξαρτήτως από τις εντυπωσιακές επιδόσεις που έχει η Αναγέννηση στα τελευταία παιχνίδια, μπορεί να παιχθεί όλη η χρονιά σε ένα και μοναδικο ματς στην Καρίτσα.

Επίσης γίνεται εύκολα αντιληπτό μέσα σ’ αυτή την κούρσα της “μιας ανάσας” οτι κάθε στραβοπάτημα απαγορεύεται διότι είναι πολύ δύσκολο αν όχι αδύνατο ν αναπληρωθεί για τις δύο ομάδες που διεκδικούν την πρώτη θέση…