Στη φετινή δύσκολη (απ’ όλες τις απόψεις) αλλά θριαμβευτική αγωνιστική σεζόν οι παίκτες της Αναγέννησης κουράστηκαν να… πανηγυρίζουν!

Ούτε μία ούτε δύο αλλά σαραντα επτά φορές κατόρθωσαν να παραβιάσουν τις εστίες των αντιπάλων, πετυχάινοτας πολύ όμορφα, αλλά και καθοριστικής σημασίας γκολ!
Κάποια εξ αυτών υπήρξαν κεφαλαιώδους σημασίας, αλλά όλα από το πρώτο μέχρι το τελευταίο, ήταν σημαντικά διότι συνέθεσαν αυτή την καταπληκτική πορεία και έδωσαν τους βαθμούς για να ανοίξει η πόρτα της επιστροφής στο προσκήνιο!

O πανηγυρισμός του γκολ είναι ένα από τα χάπενινγκ του ποδοσφαίρου. Και βεβαίως είναι αυτός που συμβολίζει το αποκορύφωμα, που περιγράφει την ευφορία και τα συναισθήματα που διακατέχουν εκείνους που βλέπουν τις προσπάθειές τους να πιάνουν τόπο στον αγωνιστικό χώρο!

Ηταν πολλοί οι πανηγυρισμοί της φετινής σεζόν από τους παίκτες της Αναγέννησης, ιδιαίτεροι και τους απολαύσαμε όλοι από την εξέδρα (όσοι κατόρθωσαν και βρήκαν τρόπο να είναι στο γήπεδο ή σε καμια… πλαγιά!) ή από τις ιντερνετικές και τηλεοπτικές μεταδόσεις!

Εμείς, πάντως, ξεχωρίσαμε κάποιους, χωρίς βεβαίως να αδικούμε τους υπόλοιπους.
Του Μάκη Μπακαδήμα στο παιχνίδι της Αναγέννησης στο Προάστιο με τον ΑΟ Σελλάνων, όπου ξέσπασε σε κραυγές στο πρώτο γκολ που σημείωσε φορώντας τα “κιτρινόμαυρα” (πέτυχε και το τελευταίο στον πρόσφατο αγώνα με τον Αχέροντα Καναλακίου) και βεβαίως του Αριστείδη Λώττα σ’ ενα από τα πίθανα γκολ με φάουλ που έβαλε με τον Δία Δίου όπου απευθυνόμενος στον πάγκο φώναζε “είμαι τρελός”! Ποιος μπορεί να ξεχάσει και το απίθανο γκολ που σημειωσε από το κέντρο στο ματς με τον Οικονόμο Τσαριτσάνης!!!

Βέβαια ποιος μπορεί να ξεχάσει τους πανηγυρισμούς στο Λιτόχωρο στο θρίαμβο επί της Καρίτσας που μάλιστα είχε προηγηθεί στο σκόρ! Αυτό και το παιχνίδι με τον Αετό Μακρυχωρίου πρίν το lockdown που κρίθηκε στις καθυστερήσεις (με πέναλτι του Λώττα) ήταν τα πιο δραματικά της φετινής σεζόν!

Ένταση είχε κι αυτό με τον Ορφέα Ξάνθης που πήγε να εξελιχθεί σε δραματικό αλλά μετά τη φωτοβολίδα του Πολίτη με φάουλ, όλα πήραν το δρόμο τους! Εκεί άλλωστε είχαμε πάλι ξεχωριστούς πανηγυρισμούς με τον Πολίτη να τρέχει στα κάγκελα ουρλιάζοντας και τον Λώττα να… φωτογραφίζει τον πάγκο του Ορφέα και τον Μπάμπη Χατζημεστή!!!

Σχεδόν σε όλα τα υπόλοιπα, οι παίκτες της Αναγέννησης με τις επιδόσεις τους φρόντισαν να εξαλείψουν την αγωνία από νωρίς και σε κάποια μάλιστα να κάνουν υγιεινούς περιπάτους φιλοδωρώντας με πολλά γκολ τους αντιπάλους!

Πιο κάτω το τρομερό γκολ του Λώττα από το κέντρο που αναμφίβολα είναι το εντυπωσιακότερο της σεζόν.

Και ο τρελός παθιασμένος πανηγυρισμός του Μάκη Μπακαδήμα όταν πέτυχε το πρώτο του γκολ με την Αναγέννηση…