Έπεσε και επισήμως η αυλαία της αγωνιστικής περιόδου 2019-20 για τις Ακαδημίες ποδοσφαίρου της Αναγέννησης με μια μίνι – εκδηλωσούλα που έγινε στο προπονητικό κέντρο “Γιώργος Μπαζής” στο Σταυρό.

Μια χρονιά που ήταν ασφαλώς περιπετειώδης όχι μόνο βέβαια για την Αναγέννηση αλλά για το σύνολο του αθλητισμού της χώρας. Η πανδημία του κορωνοϊού και όσα πρωτόγνωρα βιώσαμε (και μακάρι να μην έχουμε και συνέχεια!) σάρωσε και το αθλητικό στερέωμα της Ελλάδας και ανέστειλε κάθε δραστηριότητα.

Μέσα σ’ αυτές τις συνθήκες οι “κιτρινόμαυρες” ακαδημίες προσπάθησαν για το καλύτερο και κατα τη φετινή περίοδο. Κυρίως να ενσωματωσουν παιδιά στις τάξεις τους να καλλιεργήσουν αθλητικές και όχι μόνο προσωπικότητες και να ανανεώσουν το ενδιαφέρον για το μεγάλο σύλλογο της περιοχής μας.

Το μόνο θετικό είναι ότι παρά τις τρομερές αποδομητικές περιπέτειες που πέρασε η Αναγέννηση τα τελευταία δύο χρόνια, κράτησε τις ακαδημίες της που λειτουργούν αδιάκοπα από το 2011 όταν και ξεκίνησε η προσπάθεια ανόρθωσης! Το “Γιώργος Μπαζής” που είναι το σπίτι τους παίζει καθοριστικό ρόλο και είναι αυτό που μπορεί να δώσει ώθηση και στη συνέχεια…