Μετά από πολύ καιρό, μετά από ασύγκριτες αποδομητικές περιπέτειες, μετά από “σφαλιάρες” που δεν είχε γνωρίσει ποτέ στην ιστορία της σ’ αυτό το επίπεδο, η Αναγέννηση επιστρέφει δυναμικά!

Οι “κιτρινόμαυροι” στο πρώτο παιχνίδι του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής επικράτησαν με χαρακτηριστική ευκολία του ΠΟ Φήκης Τρικάλων, απέδωσαν κατα διαστήματα πολύ όμορφο ποδόσφαιρο και έδειξαν προς όλες τις κατευθύνσεις ότι συγκροτούν ομάδα ανώτερης κατηγορίας.

Από την αρχή η Αναγέννηση επέβαλε το ρυθμό της καθώς προηγήθηκε με 2-0 πριν συμπληρωθεί το εικοσάλεπτο (Τζέκος 6′ και Μπιτέλης 20′), εχασε κι άλλες ευκαιρίες για να κατεβάσει στη συνέχεια το ρυθμό της στην επανάληψη.

Ουσιαστικά η ομάδα της Καρδίτσας δεν απειλήθηκε σε καμία περίπτωση και πήρε άνετα το πρώτο τρίποντο που ήταν και ο αποκλειστικός στόχος.

Μόνο μελανό σημείο η κόκκινη κάρτα που είδε ο Γιώργος Μπιτέλης από τον διαιτητή, που ξεσήκωσε και διαμαρτυρίες στους “κιτρινόμαυρους”.

Στα άλλα ματς των δύο ομάδων μας ο Ατρόμητος Παλαμά ήλθε ισόπαλος 1-1 με την Ελασσόνα εντός έδρας, ενώ ο ΑΟ Σελλάνων πέτυχε μεγάλη νίκη στην Καλαμπάκα επί του ΑΣ Μετέωρα με σκορ 1-0.

Σε λίγο βίντεο με τα γκολ και τις καλύτερες φάσεις του αγώνα.