ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

ΜΕΤΑ τις ομαδικές… προσευχές που έλαβαν χώρα στο διαδίκτυο τις τελευταίες ημέρες για τις τρομερές πυρκαγιές στην Αυστραλία, έγινε το θαύμα και έπιασε… βροχή! Η τεχνολογία μπήκε στην υπηρεσία της ανθρωπότητας!!!

ΓΙΑ άλλη μια φορά είδαμε πόσο αποτελεσματικά είναι τα social media! Η παρέμβαση υπήρξε άμεση, χωρίς να χρειαστεί ο κόσμος να τρέχει στους ιερούς ναούς μέσα στο ψοφόκρυο! Μέσα από το κινητό ή τον υπολογιστή του έδωσε λύση! Αυτά να τα βλέπουν όλοι εκείνοι που λένε ότι ο κόσμος κάθεται και παρακολουθεί αμέτοχος τα όσα θλιβερά συμβαίνουν στον πλανήτη!

Η ΕΠΟΜΕΝΗ μαζική προσευχή μέσω διαδικτύου θα αφορά στις πολεμικές συρράξεις που εξελίσσονται σε διάφορα σημεία της γης! Και σιγά – σιγά θα εστιάσουμε την προσοχή μας και στα δικά μας…

ΜΕ τη συνεχιζόμενη αναβάθμιση στις ταχύτητες του ίντερνετ, μπορούν να γίνουν θαύματα! Για οποιοδήποτε θέμα μας απασχολεί, θα δρομολογείται μια σχετική πρόσκληση στο facebook για ομαδική προσευχή και έτσι όλοι μαζί θα μπορούμε να ξορκίζουμε κάθε φορά το κακό!

ΠΑΡΑΔΕΙΓΜΑ: Είπε ο Αδωνις Γεωργιάδης ότι με 200 ευρώ το μήνα μπορεί να ζήσει άνετα μια οικογένεια. Εκεί που εξοργιζόμαστε και ειμαστε έτοιμοι να φάμε λαρύγγια, μπορούμε να μαζευτούμε διαδικτυακώς και να εκτονώσουμε την οργή μας μέσω της… προσευχής!

ΝΑ πιαστούμε νοερά και πνευματικά χέρι – χέρι κι όχι μόνο να γαληνέψουμε θάβοντας τα συναισθήματα του θυμού και της αγανάκτησης, αλλά να κάνουμε το 200ευρω να μοιάζει με πεντοχίλιαρο!!! Νομίζετε ότι δεν μπορεί να συμβεί; Όσοι έχετε ακόμη αμφιβολίες δείτε τι έγινε στην Αυστραλία! Βρέχει μέσα στο κατακαλόκαιρο! Τι είναι αυτό, τυχαίο;

ΤΟ ΔΗΛΩΣΕ άλλωστε δημοσίως και η κυρία Ευγενία Μανωλίδου! Οχι όποια όποια, η σύζυγος του εν λόγω υπουργού παρακαλώ! Με πνεύμα κατάνυξης και συμπόνοιας για τους Αυστραλούς πρότεινε να προσευχηθούμε όλοι μαζί και τ’ αποτελέσματα ήταν άμεσα και εντυπωσιακά!

ΤΟ ΜΕΤΡΟ φυσικά μπορεί να βρει εφαρμογή και κατα τόπους. Στην περιοχή μας! Κάθε φορά που προκύπτει ένα σημαντικό θέμα, αντί να παιδευόμαστε και να φθειρόμαστε με αντιπαραθέσεις, μπορούμε να μαζευόμαστε κάπου σε μια ομάδα στο fb (εύκολο είναι να δημιουργηθεί και μια συγκεκριμένη για την περίσταση) και να κάνουμε παρέμβαση μέσω… μέσεντζερ!!!

ΚΑΙ μιας και μιλάμε για το περιβάλλον με αφορμή την τραγωδία στην Αυστραλία, ιδού η ευκαιρία να μαζευτούμε και να προσευχηθούμε ιντερνετικώς και για τη σωτηρία των Αγράφων! Αργήσαμε κιόλας…