Ο Αγιος Αχίλλειος και η Παναγία η Παλιοφορίτισσα που ευλόγησε τη Βέροια!

ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ

Ανακοίνωση ….θρησκευτικού περιεχομένου εξέδωσε ο Κούγιας για όσα συνέβησαν πριν από το παιχνίδι του Απόλλωνα Λάρισας με τη… Βασίλισσα της καρδιάς μας Βέροια! Οι φήμες ότι θα πάθουν κορωνοϊό παίκτες της Λαρισινής ομάδας και θα ζητηθεί αναβολή, είχαν αρχίσει να κυκλοφορούν και στην Καρδίτσα από την περασμένη Πέμπτη.

Και πράγματι επιβεβαιώθηκαν, αφού μετά από ράπιντ τεστ (σαν αυτά που έκανε και ο… Χαντιγκάκι όταν πήγε η Αναγέννηση στην Καβάλα!), στα οποία υποβλήθηκαν, βρέθηκαν οκτώ θετικοί! Ελα όμως που τους ανακάτεψε ο Κούγιας εκεί στη super league 2 και αναγκαστικά έπρεπε να υποβληθούν μετά και σε μοριακά, όπως ορίζει ο κανονισμός!

Έτσι αφού δεν βρέθηκε ούτε ένας θετικός, το παιχνίδι διεξήχθη κανονικά και χάθηκε η δυνατότητα να το “καβαντζάρουν” για τα… αλώνια κι αφού θα είχε ξεκαθαρίσει προηγουμένως η υπόθεση κορυφή! Τώρα τι έγινε επί του αγωνιστικού, είναι μια άλλη συζήτηση για την οποία θ’ αποφανθεί ο… ιστορικός του μέλλοντος!

Την εξήγηση, πάντως, για την άμεση… αποθεραπεία των παικτών του Απόλλωνα από τον ιό, την έδωσε ο Κούγιας με την μαγική ανακοίνωση που εξέδωσε. Παραθέτουμε αυτούσιο το απόσπασμα:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ πληροφορήθηκε από τον πρόεδρο της διοργανώτριας αρχής κ. Λεωνίδα Λεουτσάκο, κατόπιν τηλεφωνικής επικοινωνίας που είχε μαζί του ο κ. Αλέξης Κούγιας, ότι χθες αργά το μεσημέρι η διοίκηση της ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας, ζήτησε αναβολή του σημερινού αγώνα απέναντι στην ΠΑΕ Βέροια, διότι οι ποδοσφαιριστές υπεβλήθησαν σε rapid test και 8 από αυτούς βρέθηκαν ότι πάσχουν από covid.
Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώθηκε για αυτή την ενέργεια και το αίτημα του Απόλλωνα Λάρισας, από πρόσωπο της διοίκησης του Απόλλωνα Λάρισας και από ποδοσφαιριστή και αμέσως ανέδειξε το θέμα και προς τιμήν του ο Πρόεδρος της διοργανώτριας αρχής κ. Λεωνίδας Λεουτσάκος ζήτησε όλοι οι ασθενείς να υποβληθούν σε μοριακό τεστ και ως εκ θαύματος με την επιφοίτηση του Αγίου Αχίλλειου, Προστάτη των πιστών της Λάρισας, Θαυματουργού, έγινε το θαύμα και σε μία ώρα όλοι θεραπεύτηκαν και όλα τα rapid τεστ βγήκαν αρνητικά.»

Όπως θα έχετε αντιληφθεί από τα συμφραζόμενα, στο παιχνίδι του φετινού πρωταθλήματος της super league 2 μπήκε και ο… Αγιος Αχίλλειος που ξεκίνησε τα θαύματα!!!

Επίσης από την αρχή της σεζόν είναι γνωστό ότι παίζει μπάλα και η Παναγία η Παλιοφορίτισσά της Βέροιας που προφανώς έχει… ευλογήσει την πορεία της Βασίλισσας της καρδιάς μας! Εκεί πρέπει να πήγαν στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος οι ιδιοκτήτες, ο Παύλος και οι οι αθλητές και άναψαν από ένα κεράκι!

Έτσι εξηγείται αυτή η φρενήρης πορεία! Τωρα καταλαβαίνουμε γιατί ο Πασάς σε κάθε αγωνιστική χτυπάει πέναλτι, ενώ ακυρώνονται ως εκ θαύματος κανονικά γκολ σε άλλα γήπεδα!

Η Παλιοφορίτισσα το χει πάρει εργολαβία, ενώ οι δικοί μας Αγιοι απ’ ότι φαίνεται ασχολούνται με άλλα ζητήματα αυτή την εποχή!

————————–

«Αγιος που δεν θαυματουργεί, μηδέ δοξολογιέται»

Ελληνική Παροιμία