«Ο αόρατος άνθρωπος» και «Φύγαμε» στο Δημοτικό Κινηματοθέατρο

Mετά από ολιγοήμερη ανάπαυλα εξαιτίας του φεστιβάλ ερασιτεχνικού θεάτρου το οποίο ωστόσο ματαιώθηκε, το δημοτικό κινηματοθέατρο επιστρέφει με δυο νέες ταινίες που
βγαίνουν σήμερα στις κινηματογραφικές αίθουσες. Το ψυχολογικό θρίλερ “Ο Αόρατος Άνθρωπος” και η ταινία κινουμένων σχεδίων “Φύγαμε” θα προβάλλονται από σήμερα στον
τοπικό κινηματογράφο. «Ο Αόρατος Άνθρωπος» του Χ. Τζ. Γουέλς, αυτή η ιστορική
νουβέλα τρόμου και επιστημονικής φαντασίας, φέτος αποκτά νέα ζωή, μέσα από μια μοντέρνα και κοφτερή ματιά. Ο Λι Γουάνελ («Σε Βλέπω», «Upgrade», «Insidious:
Chapter 3»), υπογράφει σενάριο και σκηνοθεσία και φέρνει φρέσκια έμπνευση και ενθουσιασμό στην κινηματογραφική αναβίωση αυτού του σκοτεινού μύθου. Οι πρωτότυπες ιδέες του κλασικού πλέον μυθιστορήματος μεταφέρονται στη σημερινή εποχή, κρατώντας όλη την ατμόσφαιρα που χτίζει γύρω του ο αόρατος χαρακτήρας αλλά ενσωματώνοντας παράλληλα ανησυχίες του σύγχρονου κόσμου, όπου η γυναικεία ενδυνάμωση είναι στο προσκήνιο.

Από την άλλη η νέα παιδική ταινία «Φύγαμε» (“Onward”) θα «τρελάνει» μικρούς και μεγάλους. Μία πρωτότυπη περιπέτεια από την Pixar φέρνει τη μαγεία στη μεγάλη οθόνη και στη ζωή δύο νεαρών ξωτικών που ζουν μία απρόβλεπτη, συγκινητική και ξεκαρδιστική περιπέτεια χάρη σε ένα ξόρκι που πήγε στραβά.