Η νέα αγωνιστική περίοδος θα βρει τον μόνιμο εκπρόσωπο της περιοχής αλλά και της Κεντρικής Ελλάδας στις εθνικές κατηγορίες βόλεϊ, στο πρωτάθλημα της Α2…

Μετά την επική προσπάθεια που κατέβαλε κατα το τέλος της περασμένης σεζόν κατάφερε ν’ ανατρέψει τους συσχετισμούς που διαμορφώθηκαν (εντός και εκτός γηπέδου) εις βάρος του και ν’ ανανεώσει την παραμονή του.

Ο λόγος για το ΣΠΑ Καρδίτσας που μπορεί το καλοκαίρι να άλλαξε διοίκηση, αλλά η φλόγα της προσφοράς των ανθρώπων που τον υπηρετούν παραμένει άσβεστη. Μάλιστα η προσπάθεια να παρουσιαστεί ο σύλλογος ανταγωνιστικός για τις συνθήκες που θα συναντήσει στη νέα περίοδο εντείνεται και φαίνεται απο τις μεταγραφικές κινήσεις που έχουν δρομολογηθεί.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ του “ΝΕΟΥ ΑΓΩΝΑ” το Σάββατο θα έλθει στην πόλη μας ο Βραζιλιάνος διαγώνιος παίκτης Νασιμέντο Σίλβα που αποτελεί μια μεγάλη μεταγραφή των “κυανέρυθρων”. Πρόκειται για μια υπέρβαση που δείχνει και την πρόθεση των υπευθύνων να καταστήσουν ανταγωνιστική την ομάδα για το νέο πρωτάθλημα.

To πλήρες όνομα του Βραζιλιάνου είναι Μπρένο Μάρκες Νασιμέντο Σίλβα.

Στο μεταξύ την Παρασκευή το βράδυ στις 9 στο ΕΒΕ θα πραγματοποιηθεί ανοιχτή συγκέντρωση – συνέλευση για εγγραφή μελών και παρουσίαση των στόχων του συλλόγου. Η συγκέντρωση είναι ανοιχτή σε όλο τον κόσμο της περιοχής…