Ο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς ετοιμάζεται να κάνει το ντεμπούτο του στην υποκριτική, στη νέα ταινία «Αστερίξ και Οβελίξ».

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, ο Σουηδός ποδοσφαιριστής της Μίλαν θα παίξει στην ταινία «Asterix and Obelix: The Silk Road». Ο ίδιος φάνηκε να επιβεβαιώνει αυτές τις πληροφορίες με ανάρτηση στο Instagram. Στον λογαριασμό του δημοσίευσε μια φωτογραφία που έγραφε «Antivirus», το όνομα του χαρακτήρα που θα υποδυθεί.

Η πέμπτη live-action περιπέτεια του δημοφιλούς Γαλάτη με τίτλο «Asterix and Obelix: The Silk Road» ξεκίνησε τα γυρίσματά της, τα οποία θα διαρκέσουν μέχρι τον Ιούλιο. Σε μια εκτενή συνέντευξή του στο «Le Journal de Dimanche», ο σκηνοθέτης και πρωταγωνιστής Γκιγιόμ Κανέ έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πρότζεκτ. Με προϋπολογισμό 60 εκατομμυρίων ευρώ, η ταινία θα είναι η πρώτη live-action μεταφορά του Αστερίξ που δεν θα βασιστεί σε κάποιο προϋπάρχον τεύχος των Ουντερζό και Γκοσινί, αλλά σε μια πρωτότυπη ιδέα που θέλει τους ήρωες του έργου να σπεύδουν στο Βασίλειο της Κίνας για να βοηθήσουν στην αντιμετώπιση ενός πραξικοπήματος.

Τον αγαπημένο ήρωα θα υποδυθεί ο σκηνοθέτης, μετά από προτροπή των παραγωγών. Ο ίδιος ήθελε να παίξει τον Καίσαρα, εκείνοι του είπαν ότι είναι ένα νευρικό, ενεργητικό παιδί και ο ρόλος θα του πήγαινε καλύτερα από κάθε άλλο και τελικά τον έπεισαν. Το δύσκολο έργο της αναπλήρωσης του Ζεράρ Ντεπαρντιέ στον ρόλο του Οβελίξ αναλαμβάνει ο τακτικός συνεργάτης και φίλος του σκηνοθέτη, Ζιλ Λελούς, η σύζυγος του Κανέ, Μαριόν Κοτιγιάρ, θα υποδυθεί την βασίλισσα της Αιγύπτου Κλεοπάτρα, ενώ o Βενσάν Κασέλ θα σταθεί στο πλευρό της ως Καίσαρας.