Τα τελευταία 24ωρα κάνει το γύρω του διαδικτύου η πρωτοβουλία των νεαρών youtubers-influencers, των Unboxholics οι οποίοι αξιοποιώντας τη δύναμη του internet αλλά και την επιρροή τους στους followers τους, κατάφεραν να συγκεντρώσουν το ποσό των 306.000 ευρω το οποίο θα διατεθεί για τις ανάγκες των πυρόπληκτων.

Και ενώ όλοι το ακούσαμε αυτό, λίγοι ξέρουμε ότι ένας από τους Unboxholics είναι Καρδιτσιώτης…Ο Θέμης Μπολτσής και η παρέα του με περίσσευμα ευαισθησίας, κοινωνικής συνείδησης και αλληλεγγύης ανέλαβαν όπως έχουν ξανακάνει στο απρελθόν, την πρωτοβουλία ευαισθητοποίησης του κοινού το οποίο ανταποκρίθηκε πέρα από καέ πορσδοκία και το αποτέλεσμα ήταν πραγματικά συγκινητικό.

Τα αδέρφια Σάκης και Αλέξανδρος Καρπάς από την Αριδαία και ο Καρδιτσιώτης Θέμης Μπολτσής, μέσα από το Unboxholics-το δημοφιλέστερο site για gaming στην Ελλάδα-ξεκίνησαν το βράδυ της περασμένης Παρασκευής ένα live stream προκειμένου να συγκεντρώσουν χρήματα για όλους όσοι έχουν πληγεί από τις πυρκαγιές.

Η ανταπόκριση του κοινού ήταν κάτι παραπάνω από συγκλονιστική, καθώς συγκεντρώθηκαν περισσότερα από 300.000 ευρώ, μόλις σε λίγη ώρα. Όλα αυτά τα χρήματα προήλθαν αποκλειστικά από δωρεές ενώ υπήρξε και κόσμος που πρόσφερε χρήματα μέσω paysafe.

Δεν είναι η πρώτη φορά που οι Unboxholics πραγματοποιούν κάτι αντίστοιχο, καθώς το ίδιο είχαν πράξει και μετά το Μάτι αλλά και για τον μικρό Παναγιώτη – Ραφαήλ.