Ο Καρδιτσιώτης Κώστας Γκρέκας νικητής της τηλεοπτικής «φάρμας»

Ψήφο στην... πατρίδα έδωσε ο έτερος Καρδιτσιώτης Θανάσης Πάτρας

O Kαρδιτσιώτης Κώστας Γκρέκας κατέκτησε την κορυφή στο τηλεοπτικό παιχνίδι «Φάρμα».
Το ψηλόσωμο πρώην μοντέλο που κατάγεται από τον Άγιο Ακάκιο, «το πλατάνι από την Καρδίτσα» όπως τον «βάφτισε» ο Μιχάλης Ιατρόπουλος, έκρυβε περίτεχνα το στρες του, ήταν η ήρεμη δύναμη κατά γενική ομολογία μέσα στη «Φάρμα» και αναδείχθηκε αγρότης της χρονιάς στο τηλεπαιχνίδι.
Μετά από τρεις μήνες, η «Φάρμα» έφτασε στο τέλος, με τον μεγάλο τελικό να διεξάγεται το βράδυ της Πέμπτης για την ανάδειξη του νικητή μέσα από μία δυνατή μονομαχία.
Στην «αρένα» ρίχτηκαν οι Κωνσταντίνος Μακρής, Κυριακή Κατσογρεσάκη, Κώστας Γκρέκας και Βασίλης Θεοδωρόπουλος οι οποίοι κατάφεραν να φτάσουν στον τελικό και διεκδίκησαν το μεγάλο έπαθλο.
Ο Κώστας Γκρέκας πήρε την υψηλότερη βαθμολογία στα αγωνίσματα του αχυρώνα, ενώ σε συνδυασμό με την ισοβάθμια στην πρώτη θέση με τον Βασίλη Θεοδωρόπουλο στην ψηφοφορία των παικτών, αναδείχθηκε νικητής.

Ψήφος από τον συμπατριώτη Θ. Πάτρα


Τον Γκρέκα επέλεξε ως νικητή στη διαδικασία της ψηφοφορίας και ο Θανάσης Πάτρας, ο οποίος αφού διευκρίνισε ότι συμπαθεί όλους τους φιναλίστ, τόνισε ότι θέλει νικητή τον συμπατριώτη του από την Καρδίτσα για να τιμήσει και την πατρίδα. Οι δύο τους μάλιστα αναφέρθηκαν επανειλημμένως τη βραδιά του τελικού τόσο στην Καρδίτσα, όσο και στον Άγιο Ακάκιο.
Το Καρδιτσιώτης νικητής κέρδισε 50.000 ευρώ, αλλά και ένα αυτοκίνητο Peugeot 2008 αξίας 25.000 ευρώ.