Δύο αλλοδαπούς ηλικίας 25 και 30 ετών Μπαγκλαντεσιανής καταγωγής, συνέλαβαν χθες αστυνομικοί της ΟΠΚΕ και του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα κατελήφθησαν ο πρώτος να κατέχει συσκευασία περιέχουσα ποσότητα ναρκωτικού Shisha (σίσα), βάρους 0,57 γρ. και ο δεύτερος ποσότητα ναρκωτικής ουσίας ηρωίνη βάρους 1,21 γρ. και επτά συσκευασίες περιέχουσες ποσότητες κάνναβης (χασίς) συνολικού βάρους 27,87 γρ.

Αμφότεροι δράστες εισήλθαν και παρέμειναν παράνομα στη χώρα.

Οι δράστες με την σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημ/κών Καρδίτσας. Προανάκριση ενεργείται από το Τμήμα Ασφαλείας Καρδίτσας.

Μουζάκι

Επίσης, στη σύλληψη τριών ατόμων προχώρησαν το μεσημέρι της Παρασκευής οι αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Καρδίτσας, σε βάρος των οποίων σχηματίστηκε δικογραφία για παραβάσεις των νόμων περί ναρκωτικών και περί όπλων.

Ειδικότερα, συνελήφθησαν δύο 25χρονοι και ένας 24χρονος, στην κατοχή των οποίων αλλά και σε νομότυπες έρευνες που διενεργήθηκαν στις οικίες τους, βρέθηκαν συνολικά και κα- τασχέθηκαν:

  • τέσσερις συσκευασίες με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 125,4 γραμμαρίων,
  • μία συσκευασία με φυτικά αποσπάσματα κάνναβης, βάρους 115 γραμμαρίων,
  • δύο καλλιεργούμενα δενδρύλλια κάνναβης, ύψους 0,67 και 0,77 μέτρων, αντίστοιχα,
  • ένα αποξηραμένο δενδρύλλιο κάνναβης, ύψους 0,6 μέτρων,
  • ένα τσιγάρο με μείγμα κάνναβης και καπνού και
  • ένας γεμιστήρας πολεμικού τυφεκίου με οκτώ φυσίγγια.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ το προανακριτικό έργο διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας.