Ο Ατρόμητος πήρε άνευ αγώνος τους τρεις βαθμούς με τον Αετό Μακρυχωρίου την προηγούμενη, προτελευταία αγωνιστική του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής και ανέβηκε στους 30 βαθμους.

Υποσκέλισε τη Ν. Αρτάκη (που υποβιβάστηκε μετά την εντός έδρας ισοπαλία 0-0 με τον ΑΟ Υπάτου) και βρίσκεται οριακά σε απόσταση πλέον βολής από τον Αμβρυσσέα.

Θα ακολουθήσει την Κυριακή το μεγάλο ματς με την ομάδα του Διστόμου την ερχόμενη Κυριακή που έχει χαρακτηριστεί ο ‘’τελικός των τελικών’’ και θα κρίνει την παραμονή στην κατηγορία. Ο Ατρόμητος θέλει μόνο νίκη ανεξαρτήτως τι θα γίνει στα υπόλοιπα ματς για να παραμείνει στην κατηγορία.

Θα φτάσει τους 33 βαθμούς, θα έχει αφήσει στους 32 τόσο τον Αμβρυσσέα όσο και τη Ν. Αρτάκη (ακόμη αν η τελευταία κερδίσει) ,που θα είναι οι υπόλοιπες δύο ομάδες που θα ακολουθήσουν Θησέα Αγριάς, Αταλάντη και Αετό Μακρυχωρίου.H προετοιμασία συνεχίζεται με εντατικούς ρυθμούς.

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΓΙΑ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ
Λεωφορείο για το κρίσιμο ματς της Κυριακής (3/4) στο Δίστομο κόντρα στον Αμβρυσσέα, βάζει ο Ατρόμητος.

‘Οσοι ενδιαφέρονται να ακολουθήσουν και να είναι κοντά στην προσπάθεια της ομάδας στο κρισιμότερο ματς της τελευταίας τριετίας θα μπορούν να επικοινωνούν στα τηλέφωνα: 6989238411 (Δημήτρης) και 6973474663 (Γιώργος).

Δ.Φ.