Παίρνει μορφή το «Μαγεμένο Δάσος» για τα Χριστούγεννα

ΑΡΧΙΣΕ Η ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΗ ΤΩΝ ΞΥΛΙΝΩΝ ΟΙΚΙΣΚΩΝ

H ηλιογέννητη Σταχτοπούτα, η νονά της και οι νεράιδες Κυβέλη και Τιτάνεια θα βρουν… καταφύγιο για τις γιορτές των Χριστουγέννων στο Παυσίλυπο, το Μαγεμένο Δάσος.
Οι ηρωίδες του αγαπημένου παραμυθιού των παιδικών μας χρόνων, θα συντροφεύσουν τους Καρδιτσιώτες και τους επισκέπτες της πόλης στη διάρκεια των εορτών. Ηδη ο χώρος του Παυσιλύπου διαμορφώνεται κατάλληλα με την τοποθέτηση των ξύλινων οικίσκων που θα φιλοξενήσουν τόσο τις κεντρικές ηρωίδες όσο και άλλες εορταστικές δραστηριότητες. Ετσι στο “Μαγεμένο Δάσος” θα πάρουν… θέση ο Αη Βασίλης, το ταχυδρομείο του, το εργαστήρι πηλού, το εργαστήρι των δραστηριοτήτων και φυσικά ο Μάγος που “ευθύνεται” και για τα μάγια στο δάσος.
Στους οικίσκους θα υποδέχονται τους επισκέπτες εθελοντές οι οποίοι με τη δράση τους θα τους βάζουν στο πνεύμα του παραμυθιού και των Χριστουγέννων.
Παράλληλα θα διεξαχθούν συναυλίες, θεατρικά και μουσικά δρώμενα ενώ καθημερινά θα υπάρχουν δραστηριότητες για μικρούς και μεγάλους. Οι εορτασικές εκδηλώσεις θα
ξεκινήσουν στις 4 Δεκεμβρίου και θα ολοκληρωθούν στις 6 Ιανουαρίου.
Σημειώνεται ότι για την αφή του Χριστουγεννιάτικου δένδρου που θα στηθεί στην κεντρική πλατεία, προγραμματίζεται συναυλία με τη συμμετοχή δημοφιλούς καλλιτέχνη.