Μετά από πολλούς τριγμούς στους κόλπους της παράταξής του με ανεξαρτητοποιήσεις δημοτικών συμβούλων της παράταξής του αλλά και πολλές πιέσεις που δέχθηκε από τη δημοτική του ομάδα που ζητούσε δυναμική αντιπολίτευση στη δημοτική αρχή του δήμου Κιλελέρ, ο επικεφαλής της μείζονος αντιπολίτευσης και υποψήφιος δήμαρχος με την παράταξη “Ενωμένο Κιλελέρ” Θανάσης Μούσιος υπέβαλε την παραίτησή του από τη θέση του δημοτικού συμβούλου και φυσικά του επικεφαλής της παράταξης. ο κ. Μούσιος μάλιστα είχε γνωστοποιήσει στην ομάδα του την πρόθεσή του και ζήτησε για λόγους ενότητας να αναλάβει κάποιος άλλος επικεφαλής, τασσόμενος μαζί του ως απλός δημοτικός σύμβουλος, πράγμα το οποίο δεν απέδωσε κι έτσι προχώρησε στη δημοσιοποίηση της παραίτησής του

Στην επιστολή παραίτησης ο κ. Μούσιος αναφέρει τα εξής:

“Απευθυνόμενος σε όλους τους δημότες και ιδιαίτερα σε όσους με τίμησαν με την επιλογή τους και με στήριξαν σε αυτή την αυτοδιοικητική πορεία θέλω να τους ενημερώσω πως η πορεία αυτή διακόπτεται.

Προσωπικές υποχρεώσεις συνδυαστικά με την στάση 2-3 συνδημοτών με οδήγησαν σε αυτή την απόφαση.
Η σκέψη μου θα εξακολουθεί να είναι στο Δήμο μας και στην προσπάθεια να υπάρξει ένα καλύτερο αύριο για την περιοχή μας.

Δεν είμαι άνθρωπος των συγκρούσεων.

Πιστεύω πως η ενότητα είναι η βάση που στηρίζεται η προσπάθεια υπηρέτησης των πολλών και όχι των προσωπικών επιλογών λίγων.
Σας ευχαριστώ θερμά και να ξέρετε πως θα είμαι δίπλα στον καθένα σας με κάθε τρόπο”.

Αξίζει να σημειωθεί ότι τη θέση του κ. Μούσιο στο δημοτικό συμβούλιο παίρνει ο κ. Γ. Πασχούδης