Παραιτήθηκε ο Παναγιώτης Αρκουμανέας από την προεδρία του ΕΟΔΥ, στέλνοντας σήμερα τη σχετική επιστολή στον υπουργό Υγείας Θάνο Πλεύρη.

Στη επιστολή παραίτησής του προς τον υπουργό Υγείας, την οποία δημοσίευσε ο ίδιος στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, ο κ. Αρκουμανέας κάνει μια αναδρομή των δύο χρόνων ως επικεφαλής του ΕΟΔΥ, στις προκλήσεις που αντιμετώπισε ο Οργανισμός εν μέσω πανδημίας και στο έργο που έγινε με εκείνον επικεφαλής.

Κάνει επίσης αναφορά για αγαστή συνεργασία με το υπουργείο Υγείας, τα υπόλοιπα αρμόδια υπουργεία, την Γενική Γραμματεία Προστασίας του Πολίτη, τον πρωθυπουργό και το επιτελείο του, ενώ ευχαριστεί του εργαζομένους του ΕΟΔΥ και τους συνεργάτες του.

Κλείνοντας κάνει το δικό του προσωπικό απολογισμό: «Θα ήθελα να δηλώσω πως τίμησα το αξίωμα που μου εμπιστεύτηκε η κυβέρνηση αυτής της χώρας με εντιμότητα, μαχητικό πνεύμα και αυταπάρνηση, χωρίς ουδέποτε να παρεκκλίνω από το ηθικό καθήκον μου, και, προπαντός, δίνοντας απόλυτη, αδιαπραγμάτευτη προτεραιότητα στις ανάγκες και στις αγωνίες των συμπολιτών μου».

«Αξιότιμε κ. Υπουργέ, Με την παρούσα επιστολή, παρακαλώ, όπως κάνετε δεκτή την παραίτησή μου», κλείνει ο κ. Αρκουμανέας.

Διαβάστε όλη την επιστολή παραίτησης του Παναγιώτη Αρκουμανέα:

Η ανάρτηση του Παναγιώτη Αρκουμανέα στο Facebook

Πηγή:iefimerida.gr