Παραμένει χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας ο Κώστας Νούσιος, δεν δέχεται παράταση της θητείας ως θεματικού ο Ν. Καραγιάννης

Ο Κώστας Νούσιος αναμένεται σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του «Νέου Αγώνα» να παραμείνει χωρικός Αντιπεριφερειάρχης Καρδίτσας.

Nα θυμίσουμε ότι ο κ. Νούσιος είχε παυθεί από τα καθήκοντα του Αντιπεριφερειάρχη από τον περασμένο Σεπτέμβριο, όταν και έληξε η διετής του θητεία. Από τότε και για διάστημα τεσσάρων μηνών η θέση του Αντιπεριφερειάρχη Π.Ε Καρδίτσας παρέμενε κενή. Εκκρεμεί πλέον η επίσημη ανακοίνωση από τον Περιφερειάρχη για την ανανέωση της θητείας του κ. Νούσιου εντός των ημερών.

Ν. Καραγιάννης
Αναμένεται πλέον να δούμε ποιος θα αναλάβει τη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη Κοινωνικής Πρόνοιας-Εξυπηρέτησης του Πολίτη που κατείχε ο Καρδιτσιώτης περιφερειακός Σύμβουλος κ. Νίκος Καραγιάννης. Σε επικοινωνία που είχαμε με τον κ. Καραγιάννη μας ανέφερε ότι του έγιναν επανειλημμένες κρούσεις να παραμείνει στη θέση του θεματικού Αντιπεριφερειάρχη, κάτι το οποίο έχει αρνηθεί. Όπως χαρακτηριστικά τόνισε, δικαιούταν και επιθυμούσε να υπηρετήσει το Νομό από τη θέση του χωρικού Αντιπεριφερειάρχη.
Να θυμίσουμε ότι ο κ. Καραγιάννης είχε εκλεγεί πρώτος σε σταυρούς περιφερειακός σύμβουλος.

Με την τοποθέτηση του κ. Νούσιου ξεκαθαρίζει το τοπίο των τοποθετήσεων στην περιφέρεια, όπου είχαμε τη μετακίνηση του Βασίλη Πινακά από τη θέση του προέδρου του περιφερειακού συμβουλίου στη θέση του Αντιπεριφερειάρχη Λάρισας (αντικαθιστά το Χρήστο Καλομπάτσιο) και την αλλαγή στον πρωτογενή τομέα όπου στη θέση του Γιώργου Λαδόπουλου τοποθετήθηκε ο Απόστολος Μπίλης.

Ο κ. Νούσιος έχει διατελέσει επίσης θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Περιβάλλοντος, Υδροοικονομίας, Χωρικού Σχεδιασμού, Πολιτικής Γης και Ευρωπαϊκών Προγραμμάτων, αλλά και εντεταλμένος περιφερειακός σύμβουλος περιβάλλοντος.