Η Αναγέννηση επανήλθε στις προπονήσεις σήμερα το απόγευμα (Τρίτη 16/3) και στο “Γιώργος Μπαζής” το παρών έδωσε ο Περικλής Αμανατίδης!!!

Επιβεβαίωσε έτσι αυτό το γεγονός το ρεπορτάζ της Σέντρας ότι επίκειται αλλαγή στον πάγκο των “κιτρινόμαυρων” και “διαζύγιο” με τον μέχρι πρότινος προπονητή Μιχάλη Ζιώγα.

Πάντως σε επικοινωνία που είχαμε με τον Περικλή Αμανατίδη, μας δήλωσε πως υπάρχει σε εξέλιξη μια συζήτηση με την διοίκηση της Αναγέννησης η οποία είναι από τα πλέον αγαπητά του σωματεία, αλλά δεν έχει οριστικοποιηθεί η συμφωνία.

Αξίζει ν’ αναφερθεί πάντως, σύμφωνα και με τα ρεπορτάζ του τύπου των Τρικάλων, ότι οι “κυανέρυθροι” επίσης πολιορκούν τον θεσσαλονικέα προπονητή να επιστρέψει στον πάγκο μετά την απομάκρυνση του Απόστολου Χαραλαμπίδη!

Για την ώρα οι “κιτρινόμαυροι” θα προπονούνται από τον γυμναστή κ. Αετόπουλο.

Τέλος ν’ αναφέρουμε πως όλο και πληθαίνουν οι εκτιμήσεις πως θα έχουμε επανέναρξη του πρωταθλήματος και διεξαγωγή του σε έναν γύρο.

Στη ΦΩΤΟ ο Περικλής Αμανατίδης από την παλαιότερη θητεία του στην Αναγέννηση σε πανηγυρικό στιγμιότυπο στο ιστορικό παιχνίδι με τον Διαγόρα Ρόδου το 2009 όπου κρίθηκε στα τελευταία λεπτά με δύο γκολ του Σωκράτη Μπουντούρη (2-1).