Προ δημοπράτησης βρίσκεται το έργο της αντικατάστασης υδρεύσεων στην Δημοτική Ενότητα Παμίσου του Δήμου Μουζακίου.
Εντός των ημερών δρομολογείται η δημοπράτηση του έργου που έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα «ΦιλόΔημος» του Υπουργείου Εσωτερικών και αφορά τις αντικαταστάσεις
υδρεύσεων στης κοινότητες Μαγούλας, Κρανιάς, Παλαιοχωρίου και Ριζοβουνίου. Ο προϋπολογισμό στους έργου ανέρχεται στα 3 εκατομμύρια ευρώ, ενώ οι παρεμβάσεις που θα υλοποιηθούν προσβλέπουν στον εκσυγχρονισμό του υδρευτικού δικτύου το οποίο είναι πεπαλαιωμένο και αποτελείται από αμιαντοτσιμεντοσωλήνες, ώστε να εξασφαλίσουν οι κάτοικοι καλής ποιότητας πόσιμο νερό.
Σύμφωνα με την έκθεση του έργου, θα αντικατασταθούν όλοι οι αγωγοί του εσωτερικού δικτύου με νέους αγωγούς πολυαιθυλενίου. Επίσης θα αντικατασταθούν όλες οι συσκευές χειρισμού του δικτύου, δικλείδες και βαλβίδες.
Οι αγωγοί και τα συνοδά τεχνικά, θα τοποθετηθούν στο σύνολο του μήκους τους επί του καταστρώματος των οδών.


«Το έργο πρόκειται να επιλύσει ένα χρόνιο ζήτημα που αφορά την ποιότητα του πόσιμου
νερού των κατοίκων στην Δημοτική Ενότητα Παμίσου. Ο Δήμος Μουζακίου εκμεταλλευόμενος τα χρηματοδοτικά εργαλεία προχωρά σε έργα και παρεμβάσεις που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών» υπογράμμισε μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» ο Δήμαρχος Μουζακιου Φάνης Στάθης, διευκρινίζοντας ότι μέχρι το τέλος του επόμενου μήνα αναμένεται να ολοκληρωθούν οι διαδικασίες.