Εξακολουθούν να αγνοούν επιδεικτικά την Καρδίτσα

•Να παρέμβει η Περιφέρεια Θεσσαλίας

Σχετικά με τη σήμανση του αυτοκινητόδρομου Ε-65 η οποία συνεχίζει επιδεικτικά να αγνοεί την ύπαρξη της Καρδίτσας, στον ΠΑΘΕ και συγκεκριμένα στο ύψος του νέου τμήματος από Σκάρφεια – Λαμία που παραδόθηκε σε κυκλοφορία προχθές αναγράφονται στις πινακίδες οι προορισμοί μόνον του Καρπενησίου και των Γρεβενών (σε αντικατάσταση των Τρικάλων).

Έτσι όσοι κατευθύνονται από Αθήνα προς τα βόρεια και λίγο πριν την είσοδο στο νότιο τμήμα του Ε-65 απουσιάζει η λέξη Καρδίτσα και ο οδηγός διαβάζει μόνο τους προορισμούς προς Γρεβενά και Καρπενήσι. Δυστυχώς παρά τις συνεχείς επισημάνσεις μας εξακολουθούν οι Υπηρεσίες του αρμόδιου Υπουργείου και η κατασκευάστρια εταιρεία να αγνοούν την Καρδίτσα και τους δημοφιλείς προορισμούς της (λίμνη Πλαστήρα, Σμόκοβο, κ.α.).

Θα πρέπει άμεσα πριν την έξοδο του ΠΑΣΧΑ να διορθωθεί η «ανορθογραφία» με αίτημα από την Περιφέρεια Θεσσαλίας απαιτώντας από το υπουργείο Υποδομών και την κατασκευάστρια εταιρεία το αυτονόητο: Να αποκατασταθεί η αδικία στη σήμανση για να γνωρίζει ο επισκέπτης – οδηγός τον πρώτο κύριο προορισμό που είναι η Καρδίτσα! Να αισθανθεί ξανά ο κάτοικος του Νομού Καρδίτσας ότι δεν είναι «πολίτης δεύτερης κατηγορίας». Ελπίζουμε ότι δεν θα χρειαστεί να επανέλθουμε.

«Ν.Α.»