Αυτό που βιώνει η Αναγέννηση τα τελευταία χρόνια, δεν έχει προηγούμενο. Πέρα απο το γεγονός οτι την καταπόντησαν στα τοπικά, δεν κατάφεραν να τη φέρουν στο δρόμο της ανόδου, τελευταία, παρατηρούμε και ένα “φρενάρισμα” των θετικών εξελίξεων που είχαν δρομολογηθεί την προηγούμενη εβδομάδα με το ενδιαφέρον που εκφράστηκε δημοσίως από τον Δημήτρη Παπαδημητρίου για αναληψη των ηνίων, άμεση άνοδο στη Γ’ εθνική και προγραμματισμός για πορεία πρωταθλητισμού.

Ο κ. Παπαδημητρίου με δηλωσή του καταγγέλει σκοπιμότητα αποδόμησης του ενδιαφέροντος του και κωλυσιεργία ώστε να χαθεί χρόνος για τον προγραμματισμό του και δίνει πλέον το δικό του τελεσίγραφο. Αναλυτικά αναφέρει.

“Εδώ και τρείς εβδομάδες κατέθεσα δημόσια το ενδιαφέρον μου για την ανάληψη της διοίκησης  Αναγέννησης με συγκεκριμένο σχέδιο και στόχους από την στιγμή μάλιστα που έγινε γνωστό από τον σημερινό πρόεδρο ότι  είχε διάθεση να παραχωρήσει τα ηνία. Γνωστοποίησα την πρόθεσή μου τόσο στον κόσμο όσο και στον σημερινό πρόεδρο Θέμη Καραμπέκο.

Μετά απο αλλεπάλληλα ραντεβού και αναβολές, ο κ. Καραμπέκος συμφώνησε και οδεύαμε προς μια γρήγορη και ομαλή μετάβαση ώστε να ξεκινήσει άμεσα ο προγραμματισμός και η οργάνωση της ομάδας.

Αντί, όμως, να έχουμε θετική εξέλιξη, παρατηρούν όλοι μια μεγάλη κωλυσιεργία, μ’ αποτέλεσμα όχι μόνο να μην προχωρούν όσα συμφωνήσαμε  αλλά να μην μπορούμε να “τρέξουμε” και τον σχεδιασμό μας.

Στόχος αυτού του σχεδιασμού είναι να φέρουμε ο,τι καλύτερο υπάρχει στο ρόστερ του συλλόγου και να τον οργανώσουμε ωστε να πρωταγωνιστήσει στη νέα σεζόν και να διεκδικήσει την άνοδο. Μ΄ αυτή την αδράνεια, ήδη ο προγραμματισμός έχει πληγεί καθώς χάνονται ποδοσφαιριστές που ήμασταν σε επαφή και θα έρχονταν στην ομάδα μας.

Επειδή πλέον είναι φανερή η σκοπιμότητα να αποδομηθεί το ενδιαφέρον μου, να τραβήξει όλο και πιο πίσω η ιστορία κι επειδή δεν έχω σκοπό να μπω σ’ ενα παιχνίδι που ζημιωμένη βγάζει ήδη την ομάδα η οποία θα μπορούσε να έχει κάνει σημαντικά βήματα σ’ αυτές τις τρεις εβδομάδες της αδράνειας, δηλώνω πως δεν έχω σκοπό να περιμένω άλλο πέραν του Σαββατοκύριακου.

Σε περίπτωση που δεν υπάρξει εξέλιξη σ’ αυτό το χρονικό ορίζοντα, θ’ αναγκαστώ να αποσύρω το ενδιαφέρον μου διότι απλούστατα αν χαθεί κι άλλος χρόνος δεν θα μπορώ να στηρίξω τον αρχικό προγραμματισμό για την πρωταγωνιστική πορεία της Αναγέννησης στη Γ’ Εθνική…

Ας αναλάβουν όλοι τις ευθύνες τους”

Η φωτογραφία είναι από επίσκεψη του κ. Παπαδημητρίου, του κ. Ζιώγα στο προπονητήριο “Γιώργος Μπαζής” την επομένη της συμφωνίας με τον κ. Καραμπέκο. Από τότε όμως αντί να έχουμε εξέλιξη και να έχουμε ήδη τα πρώτα δείγματα γραφής για την οργάνωση της ομάδας, έχουμε μια απιστευτη κωλυσιεργία και μια στασιμότητα.