Aπόφαση για προτεραιοποίηση των προτάσεων που υποβλήθηκαν και θα υποβληθούν στο πρόγραμμα «ΑΝΤΩΝΗΣ ΤΡΙΤΣΗΣ» έλαβε η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Λίμνης Πλαστήρα.
Αναλυτικά η αποφαση εδώ

και η σειρά προτεραιότητας:
1. Για την Πρόσκληση ΑΤ14 στον Άξονα Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» με τίτλο «Ελλάδα 1821 -Ελλάδα 2021» την πράξη με τίτλο «ΥΠΑΙΘΡΙΟ ΜΟΥΣΕΙΟ ΣΥΓΧΡΟΝΗΣ ΤΕΧΝΗΣ «ΧΩΡΟ-ΧΡΟΝΟΥ ΑΓΡΑΦΟΝ» ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ»
2. Για την Πρόσκληση ΑΤ05 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμη λειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών» με τίτλο «Ανάπτυξη της υπαίθρου-Αγροτική Οδοποιία» την πράξη με τίτλο «ΒΕΛΤΙΩΣΗ ΑΓΡΟΤΙΚΗΣ ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ»
3. Για την Πρόσκληση ΑΤ07 στον Άξονα Προτεραιότητας «Παιδεία, Πολιτισμός, Τουρισμός και Αθλητισμός» με τίτλο «Αξιοποίηση του κτιριακού αποθέματος των Δήμων» την πράξη με τίτλο «ΕΠΑΝΑΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΚΤΙΡΙΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΜΕΤΑΤΡΟΠΗ ΤΟΥ ΣΕ ΚΕΝΤΡΟ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ ΜΕΣΕΝΙΚΟΛΑ».
4. Για την Πρόσκληση ΑΤ01 στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον» με τίτλο «Υποδομές Ύδρευσης» την πράξη με τίτλο «ΤΗΛΕΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΔΙΚΤΥΟΥ ΎΔΡΕΥΣΗΣ ΔΗΜΟΥ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ»
5. Για την Πρόσκληση ΑΤ08 στον Άξονα Προτεραιότητας «Ψηφιακή Σύγκλιση» με τίτλο : «Smartcities, ευφυείς εφαρμογές, συστήματα και πλατφόρμες για την ασφάλεια, υγεία – πρόνοια, ηλεκτρονική διακυβέρνηση, εκπαίδευση – πολιτισμό – τουρισμό και περιβάλλον, δράσεις και μέτρα πολιτικής προστασίας, προστασίας της δημόσιας υγείας και του πληθυσμού από την εξάπλωση της πανδημίας του κορωνοϊού COVID-19» την πράξη με τίτλο«ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΕΞΕΙΔΙΚΕΥΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ/ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ ΚΑΙ ΕΦΑΡΜΟΓΗ ΕΥΦΥΩΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΩΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΠΤΥΞΗ «ΕΞΥΠΝΗΣ ΠΟΛΗΣ»
6. Για την Πρόσκληση ΑΤ12 στον Άξονα Προτεραιότητας «Περιβάλλον» με τίτλο «Δράσεις Ηλεκτροκίνησης στους Δήμους» την πράξη με τίτλο «ΔΗΜΟΣ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ – ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΗΛΕΚΤΡΟΚΙΝΗΣΗΣ»
7. Για την πρόσκληση ΑΤ11 στον άξονα Προτεραιότητας «Ποιότητα ζωής και εύρυθμηλειτουργία των πόλεων, της υπαίθρου και των οικισμών με τίτλο : «Δράσεις για υποδομές που χρήζουν αντισεισμικής προστασίας (προσεισμικός έλεγχος)» την πράξη με τίτλο «ΔΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΥΠΟΔΟΜΕΣ ΠΟΥ ΧΡΗΖΟΥΝ ΑΝΤΙΣΕΙΣΜΙΚΗΣ ΠΡΟΣΤΑΣΙΑΣ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΛΙΜΝΗΣ ΠΛΑΣΤΗΡΑ».