Ιδιαίτερα εκνευρισμένος ήταν ο πρόεδρος της Αναγέννησης όπως και τα υπόλοιπα μέλη της αποστολής με όσα συνέβησαν στο γήπεδο της Νέας Ευκαρπίας από τον διαιτητή Κακουλίδη αλλά και από την ατμόσφαιρα που επικράτησε.

Όπως το συνηθίζει ο Δημήτρης Παπαδημητρίου δεν προέβη σε εν θερμώ δηλώσεις, αλλά στη χθεσινή επικοινωνία που είχαμε μαζί του δεν έκρυψε την αγνάκτησή του απο τα όσα έκανε ο διαιτητής.

Παρόλα αυτά έδωσε το σύνθημα ότι η ομάδα θα πρέπει να κοιτάξει μπροστά, να αφοσιωθεί στο στόχο της και να κάνει οσα απαιτούνται για να δώσει απαντήσεις προς όλες τις κατευθύνσεις.

«ΠΡΟΣΗΛΩΜΕΝΟΙ ΣΤΟ ΣΤΟΧΟ ΜΑΣ»
«Είδε όλος ο κόσμος τι έγινε στο παιχνίδι από την διαιτησία. Η ομάδα μας απο την αρχή μέχρι το τέλος του αγώνα ήταν σε καθεστώς εκνευρισμού λόγω των αποφάσεων του συγκεκριμένου διαιτητή! Προσπάθησε να παίξει ποδόσφαιρο και να πάρει το ματς αλλα δεν την άφησαν.

Θα κάνουμε όλες τις ενέργειες που μπορούμε ώστε να μην ξαναζήσουμε αυτά που ζήσαμε στη Νέα Ευκαρπία. Δεν πρόκειται να μας πτοήσει τίποτα, θα παραμείνουμε προσηλωμένοι στο στόχο μας. Προχωράμε και βλέπουμε τη συνέχεια…» δήλωσε χαρακτηριστικά ο επικεφαλής των “κιτρινόμαυρων”.

Η ΣΥΣΠΕΙΡΩΣΗ ΚΑΙ Η ΠΡΟΣΤΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ
Το προχθεσινό “ρεσιτάλ” του Κακουλίδη, ήταν ένα δείγμα του τι παίζεται φέτος στο πρωτάθλημα της super league 2.

Είναι φανερό ότι υπάρχουν… προτιμήσεις (πιο φανερό δεν γινόταν με την εντελώς διαφορετική αγωνιστική παρουσία του ΠΑΟΚ Β’ στα ματς με Βέροια και Αναγέννηση), οπότε μπορεί τα μάτια μας να δουν κι άλλα περίεργα στη συνέχεια.

Πάντως στην Αναγέννηση επικρατεί συναγερμός και ίσως όλα όσα έγιναν στο γήπεδο του Μακεδονικού να λειτουργήσουν προς το καλό.
Τόσο γιατί ήδη έχει συσπειρώσει το αγωνιστικό τμήμα όσο και γιατί η διοίκηση δεν πρόκειται να ανεχθεί (βλέπε διπλανή σελίδα), ανάλογες καταστάσεις στο μέλλον.

Θα γίνει ο,τι είναι δυνατόν ώστε η ομάδα να προστατευτεί από νέους “Κακουλίδηδες” ή ο,τιδήποτε άλλο έχουν στο νου τους όλοι λειτουργούν στο παρασκήνιο και διαμορφώνουν συγκεκριμένους συσχετισμούς για την κούρσα του πρωταθλήματος της supe league 2.