Η Βέροια αυτή τη στιγμή απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στο πρωτάθλημα της super league 2 καθώς με τη σημερινή νίκη επί του Απόλλωνα Πόντου (5-0) έφθασε τους 30 βαθμούς.

Ρίχνοντας κανείς μια πρόχειρη ματιά στην βαθμολογική κατάταταξη θα πιστέψει ότι το προβάδισμα που έχει διασφαλίσει η ομάδα της Ημαθίας είναι τεράστιο και ότι η Αναγέννηση έχει μείνει πολύ πίσω (19 βαθμούς).

Αν όμως βάλει κάτω τα παιχνίδια που υπολείπονται λόγω των συνεχών αναβολών, θα διαπιστώσει πως τα πάντα στη διεκδίκηση της πρωτιάς είναι ανοιχτά ανάμεσα στις τέσσερις ομάδες που αυτή την ώρα είναι στο γκρουπ των πρωτοπόρων.

Βέροια 30, ΑΕΛ 26, Ξάνθη 23 και Αναγέννηση 19

Οι “κιτρινόμαυροι” της Καρδίτσας έχουν τα λιγότερα παιχνίδια απ’ όλους στο πρωτάθλημα. Παρότι δεν αγωνίζονται εδώ και ένα μήνα βρίσκονται στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας.

Εχουν τέσσερα ματς λιγότερα από τη Βέροια και την ΑΕΛ (δεύτερη στη βαθμολογία) και δύο λιγότερα από την Ξάνθη.

Δηλαδή, αν υποθέσουμε ότι κερδίζουν και τα τέσσερα ματς θα περάσουν στην κορυφή με 31 βαθμούς!!!

Θυμίζουμε ότι η Αναγέννηση έχει σε εκκρεμότητα τα παιχνίδια με τον Πανσερραϊκό (εντός), τον ΠΟΤ Ηρακλή (εκτός), τη Βέροια (εντός) και τον Απόλλωνα Πόντου (εκτός).

Επίσης και το παιχνίδι με την Καβάλα για το οποίο όμως θ’ ασκήσει έφεση στην ΕΠΟ και αν επαναοριστεί θα πάει πολύ πιο πίσω.

Οπως αντιλαμβανόμαστε, λοιπόν, τα πάντα είναι ανοιχτά.

Πιο κάτω αναλυτικά η βαθμολογία με τις επιδόσεις των ομάδων, αλλά και τους αγώνες που έχει δώσει η κάθε μια. Το σχεδιάγραμμα είναι από τη mikriliga.