«Στα όπλα» από σήμερα 3.000 περίπου Καρδιτσιώτες κυνηγοί, καθώς ξεκινά η νέα κυνηγετική περίοδος για το κυνηγετικό έτος 2019- 2020, που θα διαρκέσει από σήμερα Δευτέρα έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.

Τα τέλη θύρας υπερ του δημοσίου παρέμειναν σταθερά, ενώ υπέρ των κυνηγετικών οργανώσεων στο Νομό Καρδίτσας, αυξήθηκαν κατά επτά ευρώ.

Επομένως, η τοπική άδεια ξεκινά από 115 ευρώ, η περιφερειακή 135 ευρώ και η γενική 165 ευρώ.

Ο Πρόεδρος του κυνηγετικού Συλλόγου Καρδίτσας κ. Δημήτρης Παπούλιας, μιλώντας στο

«Νέο Αγώνα» σημείωσε τα εξής:

Ο Κυνηγετικός Σύλλογος Καρδίτσας, ο μεγαλύτερος του νομού, είναι έτοιμος να βοηθήσει τα μέλη του και όλους τους κυνηγούς στην διεκπεραίωση της διαδικασίας έκδοσης και θεώρησης άδειας θήρας μέσω των εξειδικευμένων προγραμμάτων που εφαρμόζει στα γραφεία του με το ανθρώπινο δυναμικό του.

Οι κυνηγοί για την έκδοση άδειας είναι απαραίτητο να έχουν μαζί τους το βιβλιάριο θήρας και το δελτίο οπλοκατοχής.

Τα τελευταία χρόνια, οι κυνηγοί, συνειδητοποιούμε όλο και περισσότερο το

ρόλο και την μεγάλη μας διαχειριστική ευθύνη έναντι του θηραματικού κεφαλαίου, του φυσικού περιβάλλοντος και της περιουσίας των συνανθρώπων μας στην ύπαιθρο, εκεί

όπου με ευσυνειδησία και κανόνες πρέπει να ασκούμε την αγαπημένη μας δραστηριότητα, το κυνήγι. Ελπίζω οι κυνηγοί μας να έχουν και πάλι μοναδικές εμπειρίες και στιγμές γεμάτες ένταση στις συναντήσεις με τα αγαπημένα τους θηράματα.

Εύχομαι σε όλους τους κυνηγούς υγεία, δύναμη με μοναδικές, αλλά κυρίως, ασφαλείς κυνηγετικές εξορμήσεις» ήταν το μήνυμα του κ. Παπούλια.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα