Σαρωτικός ήταν ο ΑΣ Καρδίτσας που δεν δυσκολεύτηκε καθόλου από τον Οίακα Ναυπλίου κερδίζοντας με 114-53 και παρέμεινε στην κορυφή της βαθμολογίας της Α2 εθνικής Κατηγορίας του μπάσκετ!

Ταυτόχρονα οι “κυανόλευκοι” σε μια πολύ όμορφη πρωτοβουλία αφιέρωσαν το παιχνίδι και τη νίκη στους πραγματικούς πρωταθλητές της ζωής στα άτομα με αναπηρία, στέλνοντας ισχυρό μήνυμα για ισότητα και αλληλεγγύη!

Βραβεύτηκε ο καταξιωμένος συμπολίτης πρωταθλητής του τένις με αμαξίδιο Στέφανος Διαμαντής μέσα σε θερμά χειροκροτήματα (ΦΩΤΟ).

Για το παιχνίδι δεν χωρά κριτική, η ομάδα της Καρδίτσας έκανε έναν υγιεινό περίπατο όπως αναμενόταν και συνεχίζει τη φρενήρη κούρσα της στον μαραθώνιο της Α2 Εθνικής, καλλιεργώντας πρωτόγνωρες προσδοκίες στην ιστορία του αθλητισμού της πόλης  στους Καρδιτσιώτες.

ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: (Δημ. Λιόγας) Γράβας 8, Τσιλούλης 17 (3), Καρράς 8, Μπουρούσης 22 (2), Κακλαμάνος 11 (3), Σπυριδωνίδης 5 (1), Χάλαρης 16 (1), Τσούκας 3 (1), Αλεξιάδης 5, Καραγεωργίου 3, Βεργίνης 5 (1), Πεφάνης 11.
ΟΙΑΚΑΣ ΝΑΥΠΛΙΟΥ (Κουλουριώτης): Μερμίγκης 17 (1), Μιχόπουλος 2, Τουρλής 1, Χόρτσας 8 (1), Σκλήκας, Τσανίδης 2, Τσβόροβιτς 23.

Να αναφέρουμε ότι στο χθεσινό παιχνίδι χρέη προπονητή για τον ΑΣ Καρδίτσας ελλείψη του Δημήτρη Λιόγα (έχει βρεθει θετικός στον κορωνοϊό, αλλά περνά πολύ ήπια τη νόσο καθώς έχει εμβολιαστεί) έκανε ο Κώστας Σερίφης που κοουτσάρισε την ομάδα. Κανονικά αγωνίστηκε και ο Γιάννης Μπορούσης.