Με κολαυκευτικά λόγια για τον τρόπο που προσέγγισε το παιχνίδι η Αναγέννηση μίλησε ο προπονητής του Παναθηναϊκού Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Αναλυτικά τόνισε:

«Αναλύσαμε την Αναγέννηση και αυτό που είχαμε πει στους παίκτες είναι πως πρόκειται για μία ομάδα που παρά τη διαφορά δυναμικότητας, δεν ήρθε για να κλειστεί. Προσπάθησε να παίξει, εκμεταλλευτήκαμε κάποιες φάσεις και λόγω της ποιότητας μας. Χάρηκα που είχαμε να ανετιμετωπίσουμε μία ομάδα που ήρθε για να παίξει ποδόσφαιρο”.

Για το ματς: “Είμαι ικανοποημένος και από τη σοβαρότητα που αντιμετώπισαμε το παιχνίδι. Τέτοια παιχνίδια μπορεί να κρύβουν δυσκολίες. Στη μεγαλύτερη διάρκεια δείξαμε σοβαρότητα και όσον αφορά στο σκορ και όσο στη διαχείριση».

Από την πλευρά του ο Περικλής Αμανατίδης σημείωσε:

Για το ματς: “Επηρεαστήκαμε από την αποχή και τα προβλήματα με τον κορονοϊό. Δεν είχαμε καλή εικόνα, έπαιξαν ρόλο οι ελλείψεις. Δεν σημαίνει κάτι, τα παιδιά έχουν κάνει μεγάλη πορεία. Ένα ρισπέτκτ για τη δουλειά που έχουν κάνει. Στην Καρδίτσα θα είμαστε βελτιωμένοι”.

Για το τι θέλει να αλλάξει: “Φάνηκε ότι δεν είχαμε ρυθμό στο πρώτο μέρος, φάνηκε η απουσία του ενός μήνα απ’ τα πόδια των παικτών. Φάνηκε ότι δεν μπορούσαμε αν αναπτυχθούμε. Θα ψάξουμε στον εγωισμό μας, δεν υπάρχει δεύτερη σκέψη, γιατί τη θεωρούμε πρωταγωνίστρια την ομάδα μας”.