•Το εορταστικό ωράριο λειτουργίας των καταστημάτων

Σε Πασχαλινούς ρυθμούς εισέρχεται από την Κυριακή η αγορά της Καρδίτσας, καθώς τίθεται σε ισχύ το εορταστικό οράριο των καταστημάτων.

Τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά πρωί και απόγευμα για τη διευκόλυνση των καταναλωτών ενόψει Πάσχα, ενώ ειδικό ωράριο θα ισχύσει τη Μεγάλη Παρασκευή και το Μεγάλο Σάββατο. Η αγορά θα επιστρέψει σε Πασχαλινό ρυθμό μετά από σχεδόν δύο χρόνια, εξαιτίας των μέτρων και του παρατεταμένου lockdown που κράτησαν κλειστά τα καταστήματα πέρυσι το Πάσχα και στη συνέχεια τα Χριστούγεννα, με τον εμπορικό κόσμο να έχει απολέσει πολύτιμο εορταστικό τζίρο.

Με τη φράση «Καρδιτσιώτη, στηρίζοντας την αγορά σου, στηρίζεις την πόλη σου», ο Εμπορικός Σύλλογος Καρδίτσας ενημερώνει τα μέλη του και το καταναλωτικό κοινό για το προτεινόμενο εορταστικό ωράριο των καταστημάτων, το οποίο αρχίζει την ερχόμενη Κυριακή των Βαΐων. Την Κυριακή τα καταστήματα θα είναι ανοιχτά προαιρετικά ανοιχτά βάσει του νόμου 4177/2013 άρθρο 16 παρ. 1, με τον Εμπορικό Σύλλογο να προτείνει ωράριο από τις 11πμ έως τις 3μμ.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα