Σε θέση ‘’μάχης’’ βρίσκεται ο Ατρόμητος Παλαμά για την επανέναρξη του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.Μετά από ένα πολύ μεγάλο διάστημα λόγω των εορτών και της έξαρσης της πανδημίας επιστρέφει στη δράση.

Η Παλαμιώτικη ομάδα ετοιμάζεται για την αναμέτρηση της 11ης αγωνιστικής του 3ου ομίλου με αντίπαλο στο γήπεδο του Παλαμά, τον Αμβρυσσέα Διστόμου .’Ενα κρίσιμο βαθμολογικά παιχνίδι για τη συνέχεια του πρωταθλήματος και την τελική προσπάθεια στη ‘’μάχη’’ της παραμονής στην κατηγορία.

Με πέντε μόλις πόντους στο ενεργητικό τους, τα περιθώρια δεν είναι πολλά για το τοπικό συγκρότημα μιας και έχει χάσει πολύτιμο έδαφος και είναι χαμηλά στην κατάταξη.

Με νίκη την Κυριακή και έχοντας επίσης άλλους τρεις βαθμούς από το παιχνίδι με τον Αετό Μακρυχωρίου, θα πάρει βαθιά βαθμολογική ανάσα και θα βλέπει από άλλη οπτική γωνία τη συνέχεια και τον β’ γύρο στο πρωτάθλημα.

Η προετοιμασία μπαίνει στην τελική της ευθεία με τα προβλήματα να εντοπίζονται από πλευράς προπονήσεων στο βαρείς αγωνιστικούς χώρους λόγω των τελευταίων βροχοπτώσεων.

Ο Κώστας Κατσάρας και ο συνεργάτης του Κώστας Μαργαρίτης συνεχίζουν τις προπονήσεις, ενώ και φίλαθλος κόσμος του Παλαμά, παρά τα περιοριστικά μέτρα για τα γήπεδα , θα πρέπει να βρεθεί όσο μπορεί δίπλα στην ομάδα.

Το ματς θα διευθύνει ο Διαιτητής Αντωνίου της ΕΔΔ/ΕΠΣ Λάρισας με βοηθούς τους Σκυσαλίδη, Πάλλα του ιδίου Συνδέσμου.

Αναλυτικά το πρόγραμμα:
ΠΟ Φήκης- Ν. Αρτάκη
Ηρακλής Λάρισας – ΑΟ Υπάτου
ΠΟ Ελασσόνας- Εθνικός Ν. Κεραμιδίου
Ατρόμητος Παλαμά- Αμβρυσσέας Διστόμου
Θησέας Αγριάς- Δήμητρα Ευξ.
Αταλάντη – Αετός Μακρυχ. δδ

Δ.Φ.