Με σημαντικά παιχνίδια επανέρχονται στην αγωνιστική δράση του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής,που ξαναρχίζει με την διεξαγωγή της 22ης αγωνιστικής ,ΑΟ Σελλάνων και Απόλλων Μακρυχωρίου.

Η ομάδα του Προαστίου θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο Πανθεσσαλικό Στάδιο του Βόλου τον πρωτοπόρο του 4ου ομίλου Ολυμπιακό. Μια αποστολή που μόνο να κερδίσει έχει απ’ αυτή, απένανντι στην ισχυρότερη ομάδα του ομίλου.

Ο ΑΟ Σελλάνων θα παραταχθεί χωρίς άγχος και με στόχο μία καλή εμφάνιση θα προσπαθήσει να αποκομίσει ό,τι μπορεί στην προσπάθειά του να φτάσει γρήγορα στην παραμονή.

Αγωνιστικά ο προπονητής Στέφανος Ξηροφώτος δεν υπολογίζει τους τιμωρημένους με κίτρινες κάρτες, Γιώργο Μπιτέλη και Νίκο Κούρκουλα, ενώ κανονικά θα είναι στην αποστολή ο επιθετικός Βαγγέλης Πατσαρούχας που ξεπέρασε τον τραυματισμό που υπέστη στο ματς με τα Μετέωρα.

Ο Απόλλων Μακρυχωρίου επανέρχεται μετά από τρεις βδομάδες απραξίας και με …γεμάτες τις ”μπαταρίες” φιλοδοξεί να φτάσει στη νίκη απέναντι στον ουραγό Φωκικό, την Κυριακή στο Στάδιο της Καρδίτσας. Οι ”κυανόλευκοι” δεν έχουν το παραμικρό περιθώριο για γκέλα μιας και βρίσκονται στο όριο της επικίνδυνης γραμμής και θα τα δώσουν όλα στη συνέχεια για να φτάσουν στο στόχο της παραμονής . Δεν υπάρχουν αγωνιστικά προβλήματα για τον Θάνο Θεοδώρου.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΦΟΥΡΚΑΣ