Συνδημότες και Συνδημότισσες

Φίλοι και φίλες

Θέλω να σας γνωστοποιήσω την απόφαση μου να συμμετάσχω στις επερχόμενες Δημοτικές Εκλογές του Μαΐου, στον εκλογικό συνδυασμό «Νέα πορεία Παλαμά»με επικεφαλής τον πιο κατάλληλο υποψήφιο Δήμαρχο, κ. Αχιλλέα Καραλή, του οποίου οι ικανότητες, η εντιμότητα και το κύρος αποτελούν τη μέγιστη εγγύηση για το Δήμο μας. Η απόφαση μου αυτή αποτελεί προϊόν ώριμης σκέψης και προέκυψε από την παρότρυνση πολλών συμπολιτών μου.

Πολλές φορές, τα τελευταία χρόνια της ενεργής συμμετοχής μου στα κοινά, δεν θα σας κρύψω πως απογοητεύθηκα, πως προβληματίστηκα από στάσεις, πελατειακές συμπεριφορές και καταστάσεις που διαδραματίζονταν στο χώρο της αυτοδιοίκησης.

Ζω όμως με την οικογένεια μου στον Δήμο Παλαμά και με ενδιαφέρει το μέλλον του τόπου μου, όχι ως παθητικός θεατής αλλά ως πολίτης που διεκδικεί, αγωνίζεται και κερδίζει.

Βλέποντας την απουσία ενός ολοκληρωμένου σχεδιασμού για τις πόλεις και τα χωριά μας από την σημερινή Δημοτική Αρχή, από την οποία και ανεξαρτητοποιήθηκα, βλέποντας την αδυναμία της σημερινής Δημοτικής Αρχής να δώσει λύσεις στα μικρά και τα μεγάλα προβλήματα, βλέποντας τον Δήμο Παλαμά βρώμικο, σχεδόν εγκαταλελειμμένο, με αναιμική ανάπτυξη, να υστερεί σε παραγωγή έργων, υποδομών και χρηματοδοτήσεων, δεν μπορώ να παραμείνω αδρανής και απλός θεατής. Εξάλλου ομολογώ ότι η ενασχόληση μου με τα κοινά είναι ο μεγάλος μου έρωτας.

Πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι ο Δήμος είμαστε όλοι εμείς, είναι ο τόπος μας. Η αυτοδιοίκηση συνδέεται με την καθημερινότητα του πολίτη. Απαιτεί συνεννόηση και συνεργασία, απαιτεί όρεξη για δουλειά και διάθεση προσφοράς, γνωρίσματα που θέλω να πιστεύω πως αναγνωρίζουν στο πρόσωπο μου οι συμπολίτες μου.

Τάσσομαι στο πλευρό του Αχιλλέα Καραλή στις προσεχείς Δημοτικές εκλογές και δίνουμε μαζί τη μεγάλη μάχη για την αλλαγή στον Παλαμά, τον Παλαμά της προόδου και όχι της στασιμότητας.

ΖΗΤΩ,

ΤΗΝ ΣΤΗΡΙΞΗ ΣΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΨΗΦΟ ΣΑΣ

για να χαράξουμε μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ στον Δήμο Παλαμά

με την ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ των δημοτών

για μια ΝΕΑ ΠΟΡΕΙΑ στον Δήμο Παλαμά με ΟΡΑΜΑ.

Δήλωση Υποψηφιότητας

ΚΑΡΑΙΣΚΟΥ Φωτεινής

με τον συνδυασμό ¨Νέα Πορεία ¨

και επικεφαλής τον Αχιλλέα Καραλή