Τον τραυματισμό εργαζομένου, ευτυχώς ελαφρύ, προκάλεσε η αποκόλληση και πτώση σοβά από την οροφή του 4ου ορόφου στη ΔΟΥ Καρδίτσας.
Συγκεκριμένα, λίγο πριν τις 7.30 το πρωί στον 4ο όροφο του κτιρίου, σοβάς αποκολλήθηκε από την οροφή του γραφείου επόπτη και έπεσε στο χώρο με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του Προέδρου των εργαζομένων κ. Γιώργου Μπατρά.

Όπως σημείωσε μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» ο κ. Μπατράς, πρόλαβε να αποφύγει τον κύριο όγκο του σοβά με αποτέλεσμα να πέσουν ευτυχώς μικρά κομμάτια πάνω του, τραυματίζοντάς τον ελαφρά στο χέρι, τον ώμο και το πρόσωπο. Ο Πρόεδρος των εργαζομένων διακομίσθηκε στο Νοσοκομείο για την παροχή των πρώτων βοηθειών, ενώ κατόπιν επέστρεψε στην εφορία λίγο πριν τις 10, η οποία πάντως χθες παρέμεινε κλειστή μετά το περιστατικό.

Μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» οι εργαζόμενοι μετά το αρχικό σοκ, εξέφρασαν την ανησυχία τους για την κατάσταση που επικρατεί στο κτίριο, υπενθυμίζοντας μάλιστα ότι ανάλογο περιστατικό (φωτο) είχε σημειωθεί προ εξαμήνου και συγκεκριμένα στις αρχές Ιουλίου.
Να θυμίσουμε ότι ο Σύλλογος Εργαζομένων της ΔΟΥ Καρδίτσας έχει ζητήσει τη μεταφορά και στέγασης της εφορίας στο νέο Διοικητήριο της Περιφερειακής Ενότητας Καρδίτσας που βρίσκεται υπό ανέγερση στην περιοχή του πρώην στρατοπέδου Λουμάκη.
Όπως τόνισε ο Πρόεδρος του Συλλόγου Εργαζομένων της ΔΟΥ Καρδίτσας κ. Γιώργος Μπατράς, είναι επιτακτική ανάγκη, να γίνει δεκτό το αίτημα.
Ο Προϊστάμενος της Διεύθυνσης κ. Σ. Καρράς ενημέρωσε σχετικώς όλους τους αρμόδιους φορείς.