Σπουδαίοι Ελληνες καλλιτέχνες θα ενώσουν τις φωνές τους σε μια διαδικτυακή συναυλία τα έσοδα από την οποία θα διατεθούν για τις επιχειρήσεις του Νομού Καρδίτσας που επλήγησαν από τον Ιανό.

Το Concert For Karditsa είναι μια διαδικτυακή συναυλία φιλανθρωπικού χαρακτήρα που διοργανώνει το Επιμελητήριο Καρδίτσας μέσω της πλατφόρμας https://estage.gr/

Οπως τόνισε στο “ΝΑ” ο οικονομικός επόπτης του ΕΒΕ κ. Κ. Λαμπρόπουλος ο οποίος είναι υπεύθυνος για τη διοργάνωση, η συναυλία θα είναι διαθέσιμη στη συγκεκριμένη πλατφόρμα από τις 22 εως τις 29 Δεκεμβρίου και όποιος επιθυμεί θα μπορεί να την παρακολουθήσει έναντι εισιτηρίου το κόστος του οποίου δεν έχει οριστικοποιηθεί ακόμα αλλά δεν θα ξεπερνά τα 5 ευρώ.

Σύμφωνα με τον κ. Λαμπρόπουλο οι καλλιτέχνες θα συμμετέχουν αφιλοκερδώς σε αυτήν την προσπάθεια και τα χρήματα που θα συγκεντρωθούν θα κατατεθούν στον λογαριασμό που υπάρχει για τη ενίσχυση των τοπικών επιχειρήσεων και στον οποίο έχουν ήδη κατατεθεί σημαντικές δωρεές.

Ο κ. Λαμπρόπουλος υπογράμμισε ότι θα ακολουθήσουν και άλλες πρωτοβουλίες για τη συγκέντρωση χρημάτων στον συγκεκριμένο λογαριασμό με στόχο σε ένα χρόνο από τώρα να υπάρχει ένα σημαντικό ποσό που θα διατεθεί για τις ανάγκες των επιχειρήσεων που επλήγησαν από τον “Ιανό”.

Όσον αφορά στους καλλιτέχνες που θα συμμετέχουν μέχρι στιγμής έχουν ήδη συμφωνήσει ο Θανάσης Παπακωνσταντίνου, οι Onirama και η Φωτεινή Βελεσιώτου ενώ συνεχίζονται οι επαφές με πολλούς δημοφιλείς τραγουδιστές.