Σπουδαίο «διπλό» της ΑΣΑ μέσα στο Βόλο επί του Ολυμπιακού (0-1)

Ενα γκολ του Λούκας Μπραμπίγια στο 30′ της αναμέτρησης ήταν αρκετό για να δώσει μια μεγάλη νίκη στην Αναγέννηση στο Θεσσαλικό ντέρμπι που έδωσε στη Νεάπολη του Βόλου με τον Ολυμπιακό στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της super league 2!

Οι δύο ομάδες όπως ξεκίνησαν το ματς στο… “χωράφι” του γηπέδου της Νεάπολης!

Οι “κιτρινόμαυροι” φουριόζοι από τη μεγάλη νίκη επί της Βέροιας την περασμένη Τετάρτη, πέρασαν νικηφόρα από μια πολύ δύσκολη έδρα και απέναντι σε μια ομάδα που δίνει μάχη για την παραμονή, σ’ ενα παιχνίδι που σε όποια θέση κι αν βρίσκονται στη βαθμολογία οι δύο ομάδες δεν παύει να έχει ιδιαίτερα χαρακτηριστικά.

Σ’ έναν κάκιστο αγωνιστικό χώρο οι παίκτες του Περικλής Αμανατίδη φορώντας και σήμερα τα μαύρα (βλέπε ΦΩΤΟ) κυριάρχησαν και θα μπορούσαν να φθάσουν και σε πιο άνετη νίκη αν αξιοποιούσαν τις ευκαιρίες.

Αντεξαν στην πίεση στα τελευταία λεπτά που το ματς πήγε ν’ ανάψει με τη δεύτερη κίτρινη (κόκκινη) του Μάνιου στο 85′ αλλά και του Λαρρέα στο 90′, τελικά κράτησαν τη σπουδαία νίκη και τους τρεις βαθμούς!

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Βούγιοβιτς, Γραικός, Σκοπελίτης, Φιλίποβιτς, Στάμου, Ντιαμπί (87’ Ασαμόα), Μάνγκα, Ξύδας, Κότος (46’ Κουντουριώτης), Γκαργκαλατζίδης (57’ Σιαφά), Βερνάρδος.

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ: Γκέκας, Γκόλιας, Κουτρομάνος, Σταμόπουλος, Λαρρέα, Δημούτσος, Λαγός, Πλέγας, Αθανασιάδης (46’ Γκίνη), Μπενγκόα (73’ Μανιός), Μπραμπίγια (88’ Μπάλλας)

• Λεπτομέρειες, οι φάσεις του αγώνα και το γκολ του Μπραμπίγια στην εκπομπή “Στη Σέντρα” από τη Θεσσαλία TV στις 9.30 το βράδυ…