Ενα πολύ ενδιαφέρον φιλικό το οποίο προγραμμάτιζε εδώ και καιρό έκλεισε η Αναγέννηση που θ’ αντιμετωπίσει το προσεχές Σάββατο στο Δημοτικό Στάδιο της πόλης, ομάδα του Ολυμπιακού!

Πρόκειται βεβαίως για τη δεύτερη ομάδα που θα παίξει και στο πρωτάθλημα της super league 2, καθώς οι “ερυθρόλευκοι” έχουν πολλές και σημαντικές υποχρεώσεις μέσα στην εβδομάδα αφού αγωνίζονται στην Ευρώπη (με Φενέρ στην Κωνσταντινούπολη) και την Κυριακή ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό!

Αναλυτικά η ενημέρωση από την ΠΑΕ Αναγέννηση για το φιλικό και για τις τιμές εισιτηρίων έχει ως εξής:

«Την τρίτη εντός έδρας φιλική της αναμέτρηση θα δώσει η ομάδα μας το Σάββατο 2 Οκτωβρίου στις 16:00 με αντίπαλο τον Ολυμπιακό Πειραιώς, τον οποίο θα αντιμετωπίσουμε και στο πρωτάθλημα, στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.
Όπως και στα προηγούμενα φιλικά παιχνίδια θα τηρηθεί αυστηρά το υγειονομικό πρωτόκολλο που έχει ορισθεί από τις αρμόδιες αρχές.

Η είσοδος των φιλάθλων θα γίνεται από την πλευρά της Λεωφόρου Δημοκρατίας, όπου θα λειτουργούν και τα εκδοτήρια για την προμήθεια των εισιτηρίων.

Οι τιμές των εισιτηρίων θα κυμαίνονται:
10 ευρώ στις θύρες 1 και 3
15 ευρώ στη Θύρα 2

Δωρεάν είσοδος στους κατόχους διαρκείας
Να σημειωθεί πως πριν την έναρξη της αναμέτρησης αλλά και κατά τη διάρκεια της οι φίλαθλοι μας θα μπορούν να προμηθεύονται κάρτες διαρκείας ενόψει της νέας αγωνιστικής περιόδου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας:
2441070174 – 6944243344»