ΤΟΥ ΘΕΟΔΟΣΗ ΚΑΤΣΑΡΑ
Με ακρίβεια στην Αναγέννηση μ’ αυτά που γίνονται τελευταία οδηγούμαστε και προς τον απόλυτο ευτελισμό! Ορισμένοι όχι μόνο δεν πήραν μυρωδιά με ποιο σύλλογο ασχολούνται, αλλά κρύβονται πίσω από τα σύμβολά του και εκδίδουν ανακοινώσεις που οχι μόνο δεν αρμόζουν στην εμβέλειά του, αλλά είναι απαράδεκτες!

Είναι, πέραν όλων των άλλων, προσβλητικές για την αισθητική ανθρώπων που μεγάλωσαν μ’ αυτή την ομάδα και την είδαν να μεγαλουργεί! Εντάξει, είπαμε, τα είδαμε όλα τα τελευταία δύο χρόνια, αλλά ας μην προσπαθήσουν να μας αποδείξουν πως έχει κι άλλο πάτο το βαρέλι!!!

Κυρίως όσοι βρίσκονται εδώ στην Καρδίτσα και παριστάνουν τη… διοίκηση ας φροντίσουν, πέραν όλων των άλλων, να προστατεύσουν και τον άνθρωπο που μπήκε μπροστά περσι το καλοκαίρι, κράτησε τα ηνία μετά την κατάντια των προηγούμενων και έχει σημαντική συνεισφορά. Και αν δεν μπορούν αυτοί διότι πιθανότατα δεν έχουν πάρει χαμπάρι εξ ονόματος ποιας ομάδας ομιλούν, ας φροντίσει να το κάνει μόνος του και να τους μαζέψει για να μην τον αποδομούν!

Η ανακοίνωση κατά του Γιάννη Ρόβα, που εστάλη στα ΜΜΕ το βράδυ της Κυριακής είναι τραγική! Ενώ κάναμε μαύρα μάτια να δουμε μια τοποθέτηση, μια ενημέρωση, ένα δείγμα ζωής καθόλη τη διάρκεια της σεζόν που μας πέρασε, ξαφνικά θυμήθηκαν να βγάλουν ανακοινώσεις όχι για να μιλήσουν με συγκεκριμένα στοιχεία για το “αύριο” του Συλλόγου αλλά για να ειρωνευτούν επι προσωπικού!

Εκεί που δεν είπαν λέξη όλη τη χρονιά αφήνοντας την ομάδα να λειτουργεί ως καρπαζοεισπράκτορας, εκεί που μετείχαν σε κληρώσεις τζόκερ και έλεγαν κι ευχαριστώ, τώρα κάνουν υπερωρίες τα βράδια για να συντάξουν κείμενα εναντίον συμπολιτών που είχαν και προσφορά μάλιστα!!!

Στο μεταξύ όλα αυτά χωρίς καμια αφορμή. Χωρίς να έχει ειπωθεί κάτι άσχημο, χωρίς να υπαρξει κάποια αντιπαράθεση! Από την στιγμή και μόνο που εκφράστηκε ενδιαφέρον για την “επόμενη μέρα” του συλλόγου, άρχισαν αυτού του είδους οι αντιδράσεις που μικραίνουν ακόμη περισσότερο την ομάδα.

Ας σοβαρευτούμε! Αυτό που θέλουν ν’ ακούσουν οι φίλαθλοι είναι συγκεκριμένες προτάσεις και σχέδιο για να ξεφύγει άμεσα η Αναγέννηση από το βάλτο που την έχουν οδηγήσει. Το σίγουρο είναι ότι δεν θέλουν ν’ ακούσουν οδηγίες για τις διακοπές στη Μύκονο ή σε άλλα νησιά του Αιγαίου!
Αν υπάρχουν τέτοιες προτάσεις έπρεπε ήδη να έχουν κατατεθεί. Αν δεν υπάρχουν, ή είναι δύσκολο να εφαρμοστούν, τότε ουδείς δικαιούται να κρατάει σε ομηρία την ομάδα. Ουδείς δικαιούται να παίζει μαζί της. Σε τελική ανάλυση αυτός που θ’ αξιολογήσει και θ’ αποφασίσει για το μέλλον της θα είναι ο κόσμος και κανένας άλλος…

παραΣΠΟΝΤ(ί)ΕΣ

Αντι να χαιρόμαστε που παρουσιάστηκε ενδιαφέρον και άμεση προοπτική για την Αναγέννηση, αντί να υπάρξει μια κατάσταση ευφορίας και αισιοδοξίας, πάμε πάλι από την ανάποδη! Από τη… μιζέρια! Δεν γίνονται αυτά, κάποιος έχει μουντζώσει την περιοχή!

Στου βάλτου τα χωριά…
Βρέθηκε ένας άνθρωπος και παρουσίασε ευθέως το ενδιαφέρον του με συγκεκριμένο πλάνο, ονόματα και στόχους. Αντί αυτό να χαροποιήσει τη σημερινή διοίκηση, βλέπουμε αντιδράσεις εγωϊσμού, οι οποίες είναι αυτές που κατέστρεψαν το συλλογο και τον έριξαν… κάτω στου βάλτου τα χωριά που λέει και το τραγούδι!

Τι να κάνει;
Και κάποιοι τα βάζουν και με τον κόσμο που πήρε θέση και εκφράστηκε. Δηλαδή τι θέλετε να κάνει ο κόσμος; Να βλέπει ότι από τη μια υπάρχει συγκεκριμένο πλάνο, προοπτική, τρόπος διοίκησης, ρόστερ, προπονητής, κατηγορία και πρωταθλητισμός και από την άλλη… ύπνος βαθύς και να μην εκφραστεί;

Να σοβαρευτούμε
Να σοβαρευτούμε λίγο. Αρκετά καταποντίστηκε αυτή η ομάδα, αρκετά έπαιξαν “τα μήλα” στις πλάτες της διάφοροι. Ε, να μην τραβήξουμε και τα χαλινάρια τώρα που βλέπουμε ότι υπάρχει ένα φως στο τούνελ!

Ν’ ανασάνει!
Ας πρυτανεύσει η λογική, ας αφήσουν την ομαδούλα ν’ ανασάνει και στο κάτω κάτω κι ας μην επικρατήσει πάλι ένα κλίμα αντιπαράθεσης με την Αναγέννηση να βρίσκεται στο τοπικό. Θα μας μουντζώσει κι άλλο το σύμπαν…

Η ΕΡΩΤΗΣΗ: Είναι τυχαίο που φθάσαμε εδώ που φθάσαμε;

ΤΟ ΡΗΤΟ: «Μία συννεφιασμένη μέρα δεν μπορεί να τα βάλει με μια ηλιόλουστη διάθεση» – William Arthur Ward, μερικανός συγγραφέας