Μετά από επτά ολόκληρους μήνες η Αναγέννηση δίνει σήμερα το πρώτο επίσημο παιχνίδι στο πλαίσιο πρωταθλήματος!
Μετά απο δύο χρόνια, επανέρχεται σε επίπεδο εθνικής κατηγορίας και ρίχνεται στη “μάχη” έχοντας σκοπό να επιστρέψει στο ρόλο που τη συνήθισαν όλα τα χρόνια οι πολυπληθείς φίλαθλοί της, σ’ αυτόν της πρωταγωνίστριας!

Η αρχή μιας πορείας που ευχόμαστε όλοι η κατάληξή της να είναι αυτή που αρμόζει στην εμβέλεια του ιστορικού συλλόγου, γίνετια σήμερα στο Δημοτικό Στάδιο της Καρδίτσας.
Αντίπαλος ο Ποδοσφαιρικός Ομιλος Φήκης Τρικάλων, μια νεοφώτιστη ομάδα που βεβαίως θα ήταν “ιεροσυλία” να συγκριθεί ως αθλητικό μέγεθος με την Αναγέννηση, αλλά που μας θυμίζει που οδηγήθηκε η τελευταία απο έργα και ημέρες άσχετων!

Δεν είναι, δηλαδή, για να υποτιμά αντιπάλους, δεν είναι να παίζει με ύφος “μπλαζέ”, διότι πρόσφατες είναι οι θύμησες από τους πρωτοφανείς διασυρμούς στο προηγούμενο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής από αθλητικές οντότητες μικρότερης και της Φήκης!

Η σοβαρότητα, η αγωνιστική πειθαρχία και κυρίως η διάθεση να επανέλθει η ομάδα εκεί που αξίζει να βρίσκεται, είναι τα στοιχεία που θα πρέπει να κυριαρχούν στην παρουσία των “κιτρινόμαυρων” όχι μόνο σήμερα αλλά σε όλα τα παιχνίδια που έχουν να δώσουν…

ΠΑΝΕΤΟΙΜΗ
Η ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα ολοκλήρωσε την προετοιμασία της και είναι πανέτοιμη για την πρεμιέρα. Θα λεγε κανείς ότι άπαντες στις τάξεις του συλλόγου περίμεναν με ανυπομονησία την έναρξη του πρωταθλήματος, διότι πέρα απ’ όλα τα άλλα έχει ανάγκη ο κόσμος της Καρδίτσας μ’ αυτά τα απίθανα που βιώνει ιδιαίτερα μετά την καταστροφή της 18ης Σεπτεμβρίου να πάρει λίγο χαρά.

Το παιχνίδι που ελπίζουμε να σηματοδοτήσει μια καλή αρχή για τη νέα πορεία της Αναγέννησης θα ξεκινήσει στις 4 το απόγευμα.