Στην Καρδίτσα η μεγαλύτερη προσέλευση απ' όλα τα ματς του Κυπέλλου Ελλάδος!

Το γύρο της Ελλάδος έχει κάνει η εικόνα με τις στιγμές που εκτυλίχθηκαν στο τέλος του αγώνα της Αναγέννησης με τον Αλμωπό Αριδαίας στο Δημοτικό Στάδιο, μέσω του βίντεο της Θεσσαλίας TV.

Σε εκείνο το σημείο, ιδιαίτερα, όπου παίκτες και κόσμος τραγουδούσαν συνθήματα μέσα σε μια καταπληκτική ατμόσφαιρα!

Πάρα από το καθαρώς αγωνιστικό μέρος που ήταν συναρπαστικό, εντύπωση προκαλεί και εκτός Καρδίτσας η προσέλευση των φιλάθλων που ήταν η μεγαλύτερη απο κάθε άλλο ματς που διεξήχθη στα πλαίσια του Κυπέλλου όχι μόνο την περασμένη Τετάρτη, αλλά από την έναρξη της διοργάνωσης!

Αν μάλιστα συυπολογίσουμε και την παρουσία των φιλάθλων της Αναγέννησης στα φιλικά με Λάρισα, Τρίκαλα και Ολυμπιακό, αντιλαμβανόμαστε ότι η μεγάλη δύναμη της ομάδας που είναι ο κόσμος της είναι και πάλι εδώ!

Και μάλιστα με πολύ μεγάλη διάθεση και συσπείρωση.

Κι όλα αυτά με τους γνωστούς περιορισισμούς και ΤΑ ΑΠΑΓΟΡΕΥΤΙΚΆ που υπάρχουν λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.
Ολο αυτό εισπράττεται πολύ θετικά από την ομάδα και ιδιαίτερα από τους νεοφερμένους ποδοσφαιριστές και συμβάλλει τα μέγιστα ώστε το κλίμα να γίνεται ακόμη καλύτερο.

Άλλωστε, όπως το χουμε διαπιστώσει στο προηγούμενο διάστημα με τα αλλεπάλληλα lokcdown και τα απαγορευτικά από τα πρωτόκολλα, ποδόσφαιρο δίχως την παρουσία των φιλάθλων, δεν είναι δυνατόν να το χαρεί κανείς και πολύ περισσότερο οι αγωνιζόμενοι.