Στη βουλή έφτασε το θέμα με τα εννέα δημόσια ακίνητα στο Νομό Καρδίτσας που εντάχθηκαν στο υπερταμείο, χωρίς καμία γνώση της τοπικής κοινωνίας.

Ο πρόεδρος της ΔΗΜΑΡ και Κοινοβουλευτικός Εκπρόσωπος του Κινήματος Αλλαγής Θανάσης Θεοχαρόπουλος, κατέθεσε ερώτηση και Αίτημα Κατάθεσης Εγγράφων προς τον Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο.

Ο Θανάσης Θεοχαρόπουλος ο οποίος έλκει την καταγωγή του από την περιοχή μας, θέτει το ερώτημα ποια είναι τα εννέα δημόσια ακίνητα από το Νομό Καρδίτσας, που διαφαίνεται να εκχωρούνται σύμφωνα με την Υπουργική Απόφαση, αν ζήτησε ή σκοπεύει να ζητήσει τη γνώμη των τοπικών κοινωνιών και αν προτίθεται να αναθεωρήσει τις αποφάσεις του και, παράλληλα, ζητά να του κατατεθούν, για την ενημέρωση της Βουλής και των πολιτών, αναλυτικά όλα τα στοιχεία που αφορούν τα εννέα ακίνητα.

Το θέμα είναι ιδιαίτερα σοβαρό και οι πολίτες της Καρδίτσας απαιτούν να μάθουν ποια είναι αυτά τα ακίνητα που εντάχθηκαν στο υπερταμείο, χωρίς την συγκατάθεσή τους.

Μάλιστα, ερώτηση για την εκχώρηση των εννεά ακινήτων του νομού Καρδίτσας στο Υπερταμείο Αποκρατικοποιήσεων, κατέθεσε προς τον αρμόδιο Υπουργό Οικονομικών κ. Ευκλείδη Τσακαλώτο την περασμένη εβδομάδα και ο Βουλευτής Καρδίτσας και Γενικός Γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της Νέας Δημοκρατίας κ. Κώστας Τσιάρας.

.