Στο «πόδι» η Καρδίτσα για τον αγώνα της χρονιάς του ΑΣΚ!

Πρωτόγνωρες στιγμές ζει ο αθλητισμός της Καρδίτσας με την φρενήρη πορεία του ΑΣΚ στο πρωτάθλημα της Α2 Εθνικής Κατηγορίας που έχει καταστήσει κάτι περισσότερο από εφικτή την προσδοκία της ανόδου στο υψηλότερο επίπεδο του ελληνικού μπάσκετ!

Μετά την τεράστια νίκη της περασμένης Παρασκευής στην Αθήνα στο δύσκολο ματς με το ιστορικό Μαρούσι, οι “κυανόλευκοι” δίνουν μεθαύριο τον αγώνα της χρονιάς με τον Τρίτωνα, στο μεγάλο αθλητικό σπίτι της πόλης, στο νέο κλειστό!

Πρόκειται ίσως για το πιο κομβικό ματς της φετινής σεζόν που αν η ομάδα του Δημήτρη Λιόγα το κερδίσει, τότε ανοίγει διάπλατα το δρόμο για την πραγματοποίηση μιας… “απαγορευμένης φαντασίωσης” των Καρδιτσιωτών!!!

Η ομάδα της Αθήνας βρίσκεται κι αυτή στις πρώτες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα, έχει το μεγαλύτερο μπάτζετ στην κατηγορία και παίκτες με τεράστια εμπειρία, όπως ο Λουκάς Μαυροκεφαλίδης και ο Απόλλωνας Τσόχλας, διαθέτει την εμπειρία αλλά και το ταλέντο να διεκδικήσει κάθε νίκη και θα έρθει στην Καρδίτσα με στόχο να ξαναμπεί στη διεκδίκηση της πρώτης θέσης.

Ο ΑΣΚ αντιμετωπίζει με σεβασμό τον προσεχή του αντίπαλο, γνωρίζοντας πως τέτοια μεγάλα παιχνίδια είναι εκείνα που καθορίζουν τον τίτλο του πρωταθλητή, που είναι και ο κύριος στόχος για τους «κυανόλευκους».
Έτσι, ήδη όλη η προσοχή έχει πέσει στο ματς της Τετάρτης, με την προετοιμασία για αυτό το δύσκολο ματς να ξεκινάει από την Κυριακή.

ΚΑΛΕΣΜΑ ΣΤΟΝ ΚΟΣΜΟ
Οι “κυανόλευκοι” με δελτίο τύπου από νωρίς έχουν απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο για δυναμική παρουσία στο κλειστό. Μεταξύ άλλων αναφέρουν:
φιλάθλους να δώσουν το «παρών» στο πλευρό της ομάδας και να τη στηρίξουν στην προσπάθειά της να γράψει ιστορία στον αθλητισμό της περιοχής μας. Στον ενάμιση μήνα που απομένει μέχρι το τέλος της κανονικής περιόδου, όλη η πόλη πρέπει να σταθεί δίπλα στην ομάδα, δίπλα στους παίκτες και προπονητές για να πανηγυρίσουμε όλοι μαζί, μια τεράστια επιτυχία.

Την Τετάρτη στις 3 μ.μ. όλη η φίλαθλη Καρδίτσα πρέπει να βρεθεί στο Νέο Κλειστό Γυμναστήριο, να στηρίξει με το χειροκρότημα και τη φωνή της την ομάδα της πόλης μας, που δείχνει ικανή να κάνει το όνειρο πραγματικότητα. Ο καλύτερος «συμπαίκτης» της ομάδας δεν είναι άλλος από τους φιλάθλους και την Τετάρτη, όλοι οι δρόμοι οδηγούν στο Νέο Κλειστό.

ΣΤΟ “ΠΟΔΙ”
Η Καρδίτσα, λοιπόν, είναι στο πόδι για μια μεγάλη αθλητική υπέρβαση. Ασφαλώς και θα είμαστε όλοι εκεί την Τετάρτη το μεσημέρι στο σπουδαίο αυτό αθλητικό ραντεβού.
Το αξίζουν και το δικαιούνται όλοι όσοι συγκροτούν αυτή την απίθανη παρέα που λέγεται ΑΣΚ…