Στην Αθήνα μεταβαίνει τη Δευτέρα αντιπροσωπεία της Ενωτικής Ομοσπονδίας Αγροτικών Συλλόγων Ν. Καρδίτσας η οποία θα έχει συνάντηση με τη ηγεσία του Υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και του ΕΛΓΑ.
Η αντιπροσωπεία θα αποτελείται από τον Πρόεδρο κ. Κώστα Τζέλλα, Αντιπρόεδρο κ. Σωτήρη Γιαννακό, Γραμματέα κ. Γιάννη Τσιούτρα και το μέλος κ. Σωτήρη Αντωνίου. Θα συναντηθούν με τον Υπουργό κ. Σπήλιο Λιβανό και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ κ. Ανδρέα Λυκουρέντζο, υπόψιν των οποίων θα θέσουν τα ζητήματα του αγροκτηνοτροφικού κόσμου του Νομού, αλλά και τα αιτήματα που έχουν συζητηθεί με τους αγροτικούς συλλόγους.
Το «ραντεβού» έκλεισε την περασμένη Τετάρτη, για το οποίο είχε δεσμευθεί ο πρωθυπουργός από την Καρδίτσα.
Να θυμίσουμε ότι κατά την επίσκεψή του στην Καρδίτσα, ο πρωθυπουργός συνάντησε στο δρόμο την αντιπροσωπεία της ΕΟΑΣΚ, παρά το γεγονός όπως λένε οι αγρότες, ότι υπήρχε διαβεβαίωση πως θα τους δει κατ’ ιδίαν μετά την προγραμματισμένη σύσκεψη με τους αιρετούς του Νομού. Ο κ. Μητσοτάκης είχε διαβεβαιώσει τους αγρότες ότι θα συναντηθούν με τον Υπουργό και τον Πρόεδρο του ΕΛΓΑ για να συζητήσουν τα προβλήματα και να τους θέσουν τα αιτήματά τους.