Τον Δήμαρχο Μουζακίου κ. Στάθη, μετά από πρόσκληση του, επισκέφθηκαν ο κ. Λιόντος Μιχάλης – Προϊστάμενος του ΕΛΓΑ ΛΑΡΙΣΑΣ και ο κ. Παπαναστασίου Στέφανος – Επόπτης ΕΛΓΑ.

Κύριο θέμα συζήτησης ήταν οι  ζημιές, η παραγωγή και αποζημιώσεις των αγροτών του Δήμου Μουζακίου.

«Δίνουμε τεράστια σημασία στον πρωτογενή τομέα και στους αγρότες μας. Η κλιματική αλλαγή και οι ζημιές που αυτή δημιουργεί στις καλλιέργειες ήταν το σημερινό αντικείμενο της σημερινής συνάντησης με τον προϊστάμενο του ΕΛΓΑ κ. Λιόντο και τον επόπτη του ΕΛΓΑ κ. Παπαναστασίου. Τους ευχαριστούμε θερμά που ανταποκρίθηκαν στην πρόσκλησή μας και που μπορέσαμε να συζητήσουμε και να τους θέσουμε τα προβλήματα των παραγωγών μας» τόνισε ο Δήμαρχος Μουζακίου κ. Φάνης Στάθης.

«Μας εξέπληξε θετικά η πρόσκληση του Δημάρχου Μουζακίου και με μεγάλη χαρά τον επισκεφτήκαμε στο Μουζάκι, σε έναν δήμο που ο πρωτογενής τομέας παίζει σπουδαίο ρόλο. Ο κ. Στάθης έμπρακτα δείχνει το ενδιαφέρον του αλλά και την αγωνία του για τους αγρότες  και για τις ζημιές που υπέστησαν. Είμαστε σε συνεννόηση και συνεργασία με τον αντιδήμαρχο Αγροτικής Ανάπτυξης του Δήμου Μουζακίου κ. Κανιούρα και φυσικά τον Δήμαρχο Μουζακίου και θεωρώ πως αποτελεί τιμή για την τοπική αυτοδιοίκηση να την υπηρετούν τέτοιοι άνθρωποι!» δήλωσε οΠροϊστάμενος του ΕΛΓΑκ. Μιχάλης Λιόντος.