Συνάντηση εργασίας Τριαντόπουλου με ΕΒΕ, Περ. Ενότητα και υπηρεσιακούς παράγοντες για να «τρέξουν» οι αποζημιώσεις του «Ιανού»

ΓΙΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΓΡΟΤΙΚΕΣ ΕΚΜΕΤΑΛΛΕΥΣΕΙΣ

Η πορεία των αποζημιώσεων για τις επιχειρήσεις και τις αγροτικές εκμεταλλεύσεις στο Νομό Καρδίτσας που επλήγησαν από τον «Ιανό» και η επίλυση διαδικαστικών ζητημάτων ώστε να προχωρήσουν το συντομότερο οι πληρωμές, βρέθηκαν στο επίκεντρο της συνάντησης εργασίας που είχε αργά το απόγευμα της Παρασκευής ο υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ κ. Χρήστος Τριαντόπουλος με εκπροσώπους του Επιμελητηρίου και της Περιφερειακής Ενότητας.
Πιο αναλυτικά, ο κ. Τριαντόπουλος συναντήθηκε στην αίθουσα συνεδριάσεων της Π.Ε Καρδίτσας με τον Αντιπεριφερειάρχη Καρδίτσας κ. Κωστή Νούσιο, τον θεματικό Αντιπεριφερειάρχη κ. Νίκο Καραγιάννη, τον Πρόεδρο του ΕΒΕ κ. Κώστα Ζυγογιάννη, τον Οικονομικό Επόπτη κ. Κώστα Λαμπρόπουλο και υπηρεσιακούς παράγοντες.
Στο επίκεντρο βρέθηκαν λεπτομέρειες που αφορούν την διαδικασία των αποζημιώσεων και από την πλευρά του υπουργείου προωθούνται προς διευθέτηση εκκρεμή ζητήματα ώστε να επισπευσθεί η διαδικασία των πληρωμών, στο 55% της εκτιμηθείσας ζημιάς όπως προβλέπεται από τη νομοθεσία. Όπως τονίστηκε, η διαδικασία θα τρέξει τις προσεχείς ημέρες με στόχο μέσα στις επόμενες εβδομάδες και μέχρι το τέλος του έτους να έχουν πληρωθεί οι δικαιούχοι .

Αναλυτικότερα στην Έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα