• Τιμώμενο πρόσωπο ο Αλέξης Ζήρας

O Δήμος Λίμνης Πλαστήρα διοργανώνει το Σάββατο 3 και την Κυριακή 4 Ιουλίου τη 2η Συνάντηση Ποιητών στη λίμνη Πλαστήρα, με θέμα: «Εξεγέρσεις και Επ-αναστάσεις με το γράμμα Ε της Ποίησης». Πρόκειται για εκδήλωση του Δήμου που εντάσσεται στα πλαίσια του εορτασμού των 200 χρόνων από την Έγερση των Ελλήνων & την Ανάσταση του Γένους, μέσα από τον ποιητικό λόγο.

Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 3 Ιουλίου στο Υπαίθριο θέατρο Πεζούλας και ώρα 8 το βράδυ. Συμμετέχουν ποιητές από την Καρδίτσα και άλλες Θεσσαλικές πόλεις, οι οποίοι θα απαγγείλουν οι ίδιοι σχετικά με το θέμα ποιήματα. Η συμμετοχή των ποιητών είναι ελεύθερη, υπό την προϋπόθεση της υποχρεωτικής δήλωσης συμμετοχής μέχρι 25 Ιουνίου και αποστολής δύο ποιημάτων σχετικών με το θέμα, στο e-mail: synlimni@gmail.com

Τιμώμενο πρόσωπο της εκδήλωσης είναι ο κριτικός Λογοτεχνίας, Ποιητής, Γραμματολόγος και Μεταφραστής Αλέξης Ζήρας, τον οποίο θα παρουσιάσει ο Ποιητής Ηλίας Κεφάλας. Ο κ. Ζήρας θα μιλήσει σχετικά με την Ποίηση και την Κριτική Ποίησης.

Αναλυτικότερα στην έντυπη έκδοση του Νέου Αγώνα