Όπως αναμενόταν ένα ωραίο ταξίδι στο όμορφο Ναύπλιο έκανε η αποστολή του ΑΣ Καρδίτσας για το παιχνίδι με τον αδύναμο Οίακα στο πλαίσιο της 24ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Α2 Εθνικής Κατηγορίας.

Οι “κυανόλευκοι επικράτησαν πολύ εύκολα σαν σε προπόνηση με 40-106 κρατώντας μάλιστα εκτός δράσης τον Κακλαμάνο, τον Βεργίνη και τον Μπουρούση.

Ο αγώνας δεν αντέχει φυσικά σε κριτική και όλο το ενδιαφέρον εστιάστηκε στην πολύ ωραία πρωτοβουλία που είχαν οι άνθρωποι της ομάδας του Ναυπλίου να τιμήσουν τον Γιάννη Μπουρούση για την μεγάλη του προσφορά στο Ελληνικό μπάσκετ. Γι’ αυτό το λόγο άλλωστε ταξίδεψε ο Καρδιτσιώτης σούπερ αθλητής.
Στο πρώτο δεκάλεπτο ο ΑΣΚ προηγήθηκε με 10-25 για να κλείσει το ημίχρονο με το εντυπωσιακό 20-50.

Παρά το γεγονός ότι οι παίκτες του Δημήτρη Λιόγα δεν φόρτσαραν, εντούτοις το σκόρ ανέβηκε πολύ ψηλά και στην τρίτη περίοδο προηγήθηκαν με 31-77.

Το ματς έκλεισε με το εντυπωσιακό 40-106 και ο ΑΣΚ πέτυχε την 21η νίκη στο πρωτάθλημα συνεχίζοντας τον “καλπασμό” του προς τη basket league σκορπώντας συναισθήματα ευφορίας στους απανταχού Καρδιτσιώτες.

ΝΑΥΠΛΙΟ: Μεργμίγκης 15, Μιχόπουλος 7, Τσάκος 2, Τουρλής, Μαργέλης 4, Σλήκας 5, Ντούρλιας 3, Χαϊδας, Λιάκος, Χάχαλος 4.
ΑΣ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ: Γράβας 4, Τσιλούλης 5, Καρράς 21, Σπυριδονίδης 3, Χάλαρης 6, Ντράσκοβιτς 18, Τσούκας 16, Αλεξιάδης 10, Καραγεωργίου 7, Πεφάνης 16.

Η ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΟΥ ΓΙΑΝΝΗ ΜΠΟΥΡΟΥΣΗ
Η ωραία πρωτοβουλία του Οίακα Ναυπλίου να τιμήσει τον Γιάννη Μπουρούση ασφαλώς ήταν το γεγονός που ξεχώρισε από το χθεσινό ματς.

Στη ανακοίνωσή τους οι Ναυπλιώτες θεωρούσαν την κίνηση αυτή ιδιαίτερη τιμή και καλούσαν μάλιστα και τον κόσμο να δώσει το παρών για τη βράβευση αυτή τονίζοντας χαρακτηριστικά:

«Ιδιαίτερη στιγμή η παρουσία του Γιάννη Μπουρούση, τον οποίο και θα τιμήσει ο σύλλογος μας για την πολυετή προσφορά του στο χώρο του αθλητισμού και συγκεκριμένα στο άθλημα μας την καλαθοσφαίριση!
Ελάτε να απολαύσουμε τις προσπάθειες των δύο ομάδων αλλά και να δώσουμε το μεγαλύτερο μας χειροκρότημα σε έναν από τους μεγαλύτερους καλαθοσφαιριστές των ημερών μας».

Ομορφες στιγμές που γεμίζουν περηφάνια τον αθλητισμό της Καρδίτσας.