Νεκρός εντοπίστηκε πριν από λίγο ο 40χρονος ρομά που αγνοούνταν από χθες. Τη σορό του άτυχου 40χρονου εντόπισε το προσωπικό του ΤΟΕΒ Ταυρωπού στο αρδευτικό δίκτυο του Οργανισμού στο ύψος του Σταυρού.

Νωρίτερα ο Νέος Αγών έγραφε…

Συναγερμός έχει σημάνει στις αρμόδιες αρχές, για την εξαφάνιση ενός 40χρονου ρομά από την περιοχή της Μαύρικα.

Όλα άρχισαν χθες, όταν ένας ρομά εντόπισε τα ρούχα του 40χρονου αγνοούμενου κοντά σε αρδευτικό κανάλι στην περιοχή της «Μαύρικα» και πιο συγκεκριμένα κοντά στα πρώην «γήπεδα 5Χ5 Μπουντόλου».

Οι οικείοι του 40χρονου ανησύχησαν, καθώς από εκείνη την ώρα δεν είχε δώσει κανένα σημάδι ζωής. Στο σημείο έσπευσαν κλιμάκιο της 8ης ΕΜΑΚ Θεσσαλίας, αλλά και άνδρες της Αστυνομίας. Οι άνδρες της ΕΜΑΚ, προχώρησαν σε επιφανειακό έλεγχο του καναλιού, δίχως ωστόσο να εντοπίσουν τον 40χρονο.

Σήμερα το πρωί οι έρευνες της 8ης ΕΜΑΚ συνεχίστηκαν, χωρίς ωστόσο να καταφέρουν φτάσουν στα ίχνη.

Μάλιστα, αναμένεται να φτάσει και κλιμάκιο με δύτες, όπου θα προχωρήσουν σε περαιτέρω έλεγχο του καναλιού, στο σημείο δηλαδή που εντοπίστηκαν τα ρούχα του. Η αγωνία των δικών του ανθρώπων έχει «χτυπήσει κόκκινο» και ελπίζουν η περιπέτεια αυτή να έχει αίσιο τέλος. Η εξέλιξη αυτή ανάγκασε χθες τον ΤΟΕΒ Ταυρωπού να προχωρήσει στη διακοπή της παροχέτευσης νερού προς τους αρδευτές, προκειμένου οι άνδρες της ΕΜΑΚ να προχωρήσουν στον επιφανει- ακό έλεγχο.

Μιλώντας στο «Νέο Αγώνα» ο Πρόεδρος του ΤΟΕΒ Ταυρωπού κ. Θανάσης Μαρκινός, επισήμανε πως «η διοίκηση του οργανισμού από χθες το μεσημέρι, προέβη στη διακοπή νερού προς τους αρδευτές, προκειμένου να γίνει πιο εύκολο το έργο τωαρμόδιων αρχών. «Προέχει η ανθρώπινη ζωή συμπλήρωσε ο κ. Μαρκινός και ζήτησε την κατανόηση των αρδευτών.