Στη σύλληψη ενός άντρα στον Παλαμά, ημεδαπού, προχώρησαν χθες Πέμπτη αστυνομικοί του Τμήματος Ασφάλειας Καρδίτσας, για παράβαση της νομοθεσίας περί ναρκωτικών.

Ειδικότερα, ύστερα από κατάλληλη αξιοποίηση στοιχείων, διενεργήθηκε νομότυπη έρευνα στην οικία του, κατά την οποία βρέθηκαν και κατασχέθηκαν: -11 νάιλον συσκευασίες με ποσότητα αποξηραμένης κάνναβης, συνολικού βάρους 194,7 γραμμαρίων, -4 συσκευασίες με κοκαΐνη, συνολικού βάρους 3,5 γραμμαρίων, – μία ζυγαριά και ένα κινητό τηλέφωνο.

Ο συλληφθείς θα οδηγηθεί στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Καρδίτσας, ενώ την προανάκριση διενεργεί το Τμήμα Ασφάλειας Καρδίτσας. Σύλληψη στους Σοφάδες για τέσσερα αδικήματα Παράλληλα το βράδυ της Τετάρτη συνελήφθη, στους Σοφάδες, από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σοφάδων σε συνεργασία με αστυνομικούς της Ομάδας Πρόληψης και Καταστολής Εγκληματικότητας (Ο.Π.Κ.Ε.) Καρδίτσας, ένας ημεδαπός. Σε βάρος του εκκρεμεί απόφαση του Μονομελούς Πλημμελειοδικείου Καρδίτσας, με ποινή φυλάκισης -3- ετών και -2- μηνών, για τα αδικήματα της επικίνδυνης σωματικής βλάβης, της απειλής, της φθοράς ξένης ιδιοκτησίας και της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας.