Το αγροτικό κίνημα του Νομού και φορείς στο πλευρό των πυρόπληκτων

Το αγροτικό κίνημα της Καρδίτσας, γνωρίζει πολύ καλά τη σημασία του κοινού αγώνα και της συλλογικής προσπάθειας.
Γι’ αυτό και η ανταπόκριση των αγροτών στο κάλεσμα της ΕΟΑΣΚ για τη συγκέντρωση τροφίμων και ειδών πρώτης ανάγκης για τους πυρόπληκτους μέσω των αγροτικών συλλόγων και άλλων φορέων ήταν συγκινητική.
Οι Αγροτικοί Σύλλογοι Παλαμά και Λεονταρίου, καθώς και αγρότες από άλλες περιοχές του νομού μαζί με φορείς (εμπορικός Σύλλογος Παλαμά, Σύλλογοι Γυναικών), προσέφεραν πολύτιμη βοήθεια προς τους συναδέλφους και γενικότερα τους πυρόπληκτους της Ευβοίας, κάνοντας στην πράξη το μήνυμα «κανένας μόνος του». Άλλωστε το τελευταίο 12μηνο έχουν βιώσει απανωτά πλήγματα στην καλλιέργεια και την περιουσία τους από τα ακραία καιρικά φαινόμενα που έχουν πλήξει την περιοχή μας.

Σήμερα μάλιστα παραδόθηκαν τα είδη που συγκέντρωσαν ο Αγροτικός Σύλλογος Παλαμά, ο Εμπορικός Σύλλογος της περιοχής και ο Σύλλογος Γυναικών. Σε ανακοίνωση ο Αγροτικός Σύλλογος σημειώνει: «Παραδώσαμε σήμερα τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης που συγκεντρώθηκαν από τον Αγροτικό Σύλλογο Παλαμά, τον Εμπορικό Σύλλογο Παλαμά, το Σύλλογο Γυναικών και την ΕΟΑΣΚ για την στήριξη των πυρόπληκτων της Εύβοιας.
Ήταν καθήκον μας, να σταθούμε δίπλα στους συνανθρώπους μας που έχασαν σπίτια, καλλιέργειες, ζώα και περιούσιες από τον πύρινο όλεθρο.
Ο Αγροτικός Σύλλογος Παλαμά ευχαριστεί θερμά όλους όσοι συνεισέφεραν στην προσπάθεια αυτή, προφέροντας πολύτιμα είδη για τους πυρόπληκτους. Κανένας μόνος τους, δύναμή μας η αλληλεγγύη».