Ουδέτεροι φίλαθλοι που έτυχε να παρακολουθήσουν τα παιχνίδια της Αναγέννησης φέτος έφυγαν γεμάτοι και χορτασμένοι από ποδοσφαιρικές συγκινήσεις.

Όπως στο σημερινό που έπεφταν “κορμιά” από δύο ανταγωνιστικές ομάδες (ήταν πολύ καλή και η Καβάλα στο γήπεδο) αλλά οι “κιτρινόμαυροι” κυριάρχησαν!

Συγκροτούν την ομάδα με τις περισσότερες τελικές στο πρωτάθλημα, έχουν πληθώρα επιθέσεων και αν εξαιρέσουμε τις κακές μέρες που δικαιούνται να έχουν όπως όλες οι ομάδες του κόσμου (οι οποίες μάλιστα προέκυψαν από ένα μήνα αναγκαστικής αδράνειας) είναι το πιο γεμάτο σύνολο του πρωταθλήματος!

Υπό κανονικές συνθήκες σε μία σοβαρή διοργάνωση όπου θα τηρούνταν ισονομία  η Αναγέννηση αυτή τη στιγμή ή έστω στο τέλος της σεζόν θα ήταν πρώτη!

Αντ αυτού ενώ είναι η ομάδα που επιτίθεται περισσότερο από κάθε άλλη, έχει πάρει… ένα πέναλτι (με Ολυμπιακό Βόλου) και δεν της έχουν δώσει μόνο στα τρία τελευταία ματς με Πιερικό, Θεσπρωτό, Καβάλα άλλα ΠΕΝΤΕ!!!

Να μην προσθέσουμε βέβαια αυτά που έχουν καταλογιστεί εις βάρος της όπως εκείνο με τον ΠΑΟΚ Β’ στη Νέα Ευκαρπία ή εκείνο το απίθανο στην Ξάνθη με παράβαση στο… τείχος!!!

Αυτό που συμβαίνει ΚΑΙ ΦΕΤΟΣ, δυστυχώς, είναι ντροπή για το ελληνικό ποδόσφαιρο που δεν λέει ν’ ανασάνει!

Aλλού πέφτουν κορμιά και χαίρεσαι να βλέπεις μπάλα κι αλλού αλλάζουν… καλσόν και παίζουν τις κουμπάρες!!!

Δυστυχώς το ποδόσφαιρό μας καταδυναστεύεται από λογικές που το κρατούν καθηλωμένο σε καταστάσεις που διώχνουν όχι μόνο τον κόσμο, αλλά και όποιον υγιή παράγοντα έχει την “τρέλα” να ασχοληθεί με κάποια ομάδα…

Αυτό θα είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί στην Αναγέννηση στην παρούσα συγκυρία. Να απογοητεύσουν όλα αυτά τα απίθανα τον άνθρωπο που μπήκε μπροστά με διάθεση να φέρει έναν αυθεντικό και λαοφιλή σύλλογο της επαρχίας στην κορυφαία κατηγορία της χώρας. Οχι απολαμβάνοντας εύνοια και σπρωξίματα, αλλά ζητώντας  ίσους κανόνες και ίσες αποστάσεις για όλους!

Θ.Κ.

ΥΓ1: Αυτοί που πουλάνε “ποδοσφαιρικό μυαλό” στην περιοχή, καλά θα κάνουν να δουν την πραγματικότητα (το βίντεο του αγώνα με τις αποφάσεις του ρέφερι είναι μια καλή αρχή) και να συσπειρωθούν γύρω από την ομάδα που είναι εξαιρετική αλλά αναγκάζεται όπως σήμερα να κερδίζει και την διαιτησία! Δεν γίνεται σε κάθε ματς η Αναγέννηση να γίνεται “κουρέλι” από νεύρα για τις αποφάσεις διαιτητών και ταυτόχρονα να βρίσκει την ηρεμία για να κάνει το παιχνίδι της. Τα μεγάλα “ποδοσφαιρικά μυαλά” της περιοχής, καλά θα κάνουν να αναλογιστούν πρώτα σε ποια κατάσταση βρίσκεται η Καρδίτσα από πλευράς εκπροσώπησης και εμβέλειας στα κέντρα αποφάσεων (όπου χάνει από τ’ αποδυτήρια σε σχέση με άλλους) και μετά να αρχίσουν τις περισπούδαστες αναλύσεις περί των αγωνιστικων δρωμένων…

ΥΓ2: Αν όλα όσα γίνονται απογοητεύσουν και οδηγήσουν στην έξοδο και τον Παπαδημητρίου, τότε η Αναγέννηση θα δει Α’ Εθνική μάλλον μετά τη… Δευτέρα Παρουσία!