Λαχτάρα για τριμελή οικογένεια Βολιωτών. Τους βγήκε ξινή η κυριακάτικη βόλτα με το αυτοκίνητο στην εξοχή, όταν βρέθηκαν τετ α τετ με τρία μεγαλόσωμα αγριογούρουνα, λίγα χιλιόμετρα μακριά από τον Βόλο…

Χάρη στην ψυχραιμία του οδηγού αποφεύχθηκε σοβαρό τροχαίο, για την οικογένεια ωστόσο το σοκ ήταν τέτοιο, που αντί να απολαύσουν τη βόλτα επέστρεψαν άρον – άρον στο σπίτι τους και θα έχουν να θυμούνται για καιρό το απρόοπτο.

Το συμβάν σημειώθηκε το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής. Νεαρό ζευγάρι μαζί με την 5χρονη κορούλα τους αποφάσισαν να μεταβούν στο δημοτικό διαμέρισμα του Σέσκλου, που φημίζεται για τα ωραία ψητά του για μεσημεριανό φαγητό. Ο καιρός ήταν πολύ καλός και τίποτα δεν προμήνυε τι θα συνέβαινε στην πορεία.

Με το αυτοκίνητό τους κινούνταν στον παλιό δρόμο που συνδέει το Διμήνι με το Σέσκλο, ο οποίος χρησιμοποιείται τόσο από τους ντόπιους, όσο και από επισκέπτες που θέλουν να φτάσουν γρηγορότερα στον προορισμό τους.

Κάπως έτσι προφανώς σκέφτηκε και ο οδηγός του ΙΧ με συνεπιβάτες τη σύζυγό του και την κόρη του, όμως από τη μία στιγμή στην άλλη και ενώ το αυτοκίνητο ήταν εν κινήσει, στα πενήντα μέτρα έκαναν την εμφάνισή τους τρία αγριογούρουνα φράζοντάς τους τον δρόμο, καθώς λόγω όγκου κατέλαβαν σχεδόν όλο το οδόστρωμα.

Οι επιβάτες του αυτοκινήτου όπως ήταν φυσικό τρόμαξαν στη θέα των μεγαλόσωμων ζώων. Ευτυχώς ωστόσο ο οδηγός δεν έχασε την ψυχραιμία του και ακινητοποίησε αμέσως το αυτοκίνητο. Το παρατεταμένο κορνάρισμα ευτυχώς δεν αγρίεψε τους απρόσμενους επισκέπτες της ασφάλτου, οι οποίοι μετά από λίγα λεπτά, που όμως φάνηκαν αιώνας… στους επιβάτες του ΙΧ, απομακρύνθηκαν προς άγνωστη κατεύθυνση.

Μετά το συμβάν κανείς δεν είχε όρεξη να συνεχίσει, πόσο μάλλον να φάει και όπως λένε καλά πληροφορημένες πηγές, η οικογένεια επέστρεψε στο σπίτι της. Θα πρέπει να σημειωθεί πως πριν από λίγο διάστημα στον συγκεκριμένο δρόμο και πάλι είχε τραυματιστεί πολύ σοβαρά μοτοσυκλετιστής, όταν αγριογούρουνα του έκλεισαν τον δρόμο.

Πηγή: Εφημερίδα Ταχυδρόμος Βόλου, newsit.gr